Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Jak zawitam kiedyś zimą do Cieszyna,to im zrobię takiego bałwana,że hej.Albo sama za bałwana robić będę.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jak zawitam kiedyś zimą do Cieszyna,to im zrobię takiego bałwana,że hej.Albo sama za bałwana robić będę.
A proszę uprzejmie!![]()
![]()
![]()
Chętnie pooglądam Cioteczkę lepiącą bałwanki!
![]()
Ktoś jeszcze chętny?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jak zawitam kiedyś zimą do Cieszyna,to im zrobię takiego bałwana,że hej.Albo sama za bałwana robić będę.
A proszę uprzejmie!![]()
![]()
![]()
Chętnie pooglądam Cioteczkę lepiącą bałwanki!
![]()
Ktoś jeszcze chętny?
No proszę się szybciutko deklarować,bo to ciężka praca jest....Cieszyn piękny jest,warto zobaczyć....
kalair pisze:Iljova pisze::1luvu:![]()
A tu macie cała armię bałwanków:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Iljova pisze::1luvu:![]()
A tu macie cała armię bałwanków:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żeby tyle bałwanków ulepić ...to trzeba by chyba pół forum..
Iljova pisze:Mam nadzieję że Kretkom bałwanki się podobają![]()
kalair pisze:Lafizdrolek jest OKROPNY!
Chce mi wskoczyć na kolana. No dobra, wskakuj..Eee...nie...nie teraz.. Biorę szklankę do ręki, ona wskakuje. Zeskakuje. Procedura się powtarza. Tylko tym razem nie uniknęłam katastrofy, rozlała mi kawę!!![]()
Zabić?
kalair pisze:Lafizdrolek jest OKROPNY!
Chce mi wskoczyć na kolana. No dobra, wskakuj..Eee...nie...nie teraz.. Biorę szklankę do ręki, ona wskakuje. Zeskakuje. Procedura się powtarza. Tylko tym razem nie uniknęłam katastrofy, rozlała mi kawę!!![]()
Zabić?
kalair pisze:Iljova pisze:Mam nadzieję że Kretkom bałwanki się podobają![]()
Szalenie Cioteczko, ale pozwól, że liczyć nie będziemy.![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Lafizdrolek jest OKROPNY!
Zabić?
A gdzie tam zabić? Widocznie chciała sprawdzić,czy dobra ta kawa....Stwierdziła,że nie bardzo i jak Duża drugą zrobi to będzie lepsza.
Iljova pisze:kalair pisze:Lafizdrolek jest OKROPNY!
Zabić?
Jak możesz w ogóle tak myśleć zrób sobie nowąkalair pisze:Iljova pisze:Mam nadzieję że Kretkom bałwanki się podobają![]()
Szalenie Cioteczko, ale pozwól, że liczyć nie będziemy.![]()
Ależ nie ma potrzeby liczenia Kochane Kretunie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 363 gości