KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 15:42 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Nie sty 15, 2012 2:14 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

A co Ty tak po nocy, Kocie, znowu byłaś w kraj wyjechana?
Co wiozłaś?
Dostałam dziś w sprawie Samanty smsa o treści " A ten kot Samanta to po ile i kiedy można odebrać" - to chyba będzie mój ulubiony tekst :? I to jeszcze po 22 :mrgreen:
Ale ale - bądźmy dobrej myśli :)
Do tego jestem oburzona śniegiem - jak to???
Jutro mam w planie pójść coś się dowiedzieć w temacie Jamnika, skontaktuję się też z wolontariuszkami do Psiaków ale jak on na razie na kwarantannie to nie wiem, czy zrobię zdjęcia.

Fundacja ma w weekend megaakcję oddawania tych Maluchow z pseudo do dt i ds, jak ochłoną z kilka dni, to zaczynam napastowanie bo Asystent marznie.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie sty 15, 2012 2:18 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Napastuj napastuj :ok:

Ja dziś jechałam Wawa-Poznań-Piła-Krzyż-Wawa.
Z Piły wiozłam trójnogą, mega przerażoną sunię - takie coś między akitą a labradorem, z oczami husky'ego. Dziewczyna tak się bała samochodów, że kładła się na ziemi i sikała pod siebie. A ja ją potem podnosiłam i niosłam na rękach... a mała nie jest.
Mój płaszcz nie nadaje się do niczego :mrgreen:

Ale za to już ma nagrany domek :1luvu:

Śledzę tę ich akcję pseudo, sprawnie to idzie :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sty 15, 2012 2:28 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Aaaaaaaaale niezła trasa :mrgreen:
Jesteś silna laska także rozumiem, że sobie oczywiście poradziłaś :mrgreen:
A skąd ten Psiak, z dogomanii skombinowałaś?

Ewka też niedawno podnosiła bazarek także nie zdziwię się, jak tu zaraz luknie :mrgreen: A ja niby że pracuję, teoretycznie mówiąc :)

Carmen201

Post » Nie sty 15, 2012 2:36 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Nie, taka dziewczyna z fundacji od haszczaków. Niedawno jej wiozłam Wawa-Szczecin-Wawa i sobie zapamiętała kontakt :)

Szalony Kot

Post » Nie sty 15, 2012 19:41 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Szalony Kot pisze:Alma, chwal się 8)
Ze zdjęciami obowiązkowo!

A co Alma ma już nowe futro :?:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Nie sty 15, 2012 20:09 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Alma no nie bądź taaaaaaaaaka, pokaż!
Poproszę ze zdjęciem i z barokowym opisem :mrgreen:

Carmen201

Post » Nie sty 15, 2012 21:30 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Q.............wa!
Czy jeśli mówisz ludziom, że wydajesz Kota do domu NIEWYCHODZĄCEGO to to znaczy, że Kot może wychodzić do ogródka, na chwilę, na krótko, tylko blisko domu????????????????????????????

Ryś zaginął. W Łodzi.
W okolicy sąsiedzi widzieli podobnego Kota potrąconego przez samochód ................
:(
Pierdzielony świat!

Carmen201

Post » Nie sty 15, 2012 21:36 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Ech :/
Dawno temu to się stało..?
Może warto popytać na wątku schroniskowym, dziewczyny dość sprawnie ogarniają, a Ryś charakterystyczny z pyska i ciała...
Dno :/

Szalony Kot

Post » Nie sty 15, 2012 21:38 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

W piątek.
On był chipowany, na Fundację, więc jeśli trafi do schroniska, to pewnie znajdą chipa.
Mówią, że porozwieszali ogłoszenia, poprosiłam, żeby dowiesili.

Jeśli się znajdzie, to już do nich nie wróci.
Jest zima a ten Kot całe życie był w domu, w domu urodzony :(

Carmen201

Post » Nie sty 15, 2012 21:51 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

biedny Rys.... trzymam kciuki za akcje.
Footra nowego jeszcze nie mam, w sobote pojade po kotke. ponizej zdjecia.
Troche sie normalnie boje jak koty sie zaakceptuja wzajemnie.
i kuwete druga ustawiamy, ustawiamy na razie w myslach i kurka nigdzie nie pasuje :?
a Karol odkad spadl snieg nic tylko w okno patrzy i spi, je i spi. troche sie pokreci i spi. u kolezanki koty robia to same... czy Wasze tez? nawet na taras na snieg juz nie chce wychodzic. lapki mokna krolewiczowi.

http://img718.imageshack.us/img718/9163/zaras.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/2240/zara2k.jpg
http://img803.imageshack.us/img803/8769/zara3d.jpg
Ostatnio edytowano Nie sty 15, 2012 22:03 przez alma_uk, łącznie edytowano 2 razy
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie sty 15, 2012 21:52 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

O ja to ona :1luvu:

Rysiu znajdź się :idea:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Nie sty 15, 2012 21:54 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-POMOCY W FINISZOWANIU!

Carmen201 pisze:W piątek.
On był chipowany, na Fundację, więc jeśli trafi do schroniska, to pewnie znajdą chipa.
Mówią, że porozwieszali ogłoszenia, poprosiłam, żeby dowiesili.

Jeśli się znajdzie, to już do nich nie wróci.
Jest zima a ten Kot całe życie był w domu, w domu urodzony :(

Wbrew pozorom sprawdzenie czipa to ostatnie, co ludziom przychodzi do głowy - nie mam pojęcia czemu, ale jakoś to chyba po prostu zbyt mało popularne :/
Napisać na wątku łódzkim na wszelki wypadek? Zdjęcie Ryśka na pierwszej stronie to na pewno jego?

Alba - cudnościowa istota! Nie dziwię się, że przepadliście z kretesem :)
A co do kuwety - może dadzą radę z jedną ;)

Szalony Kot

[poprzednia][następna]