Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 19:48 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

a co z kumplem misia?
gerardbutler

Post » Pt sty 13, 2012 16:09 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Oj, przepraszam, przeoczyłam pytanie. No cóż, nie widuje go ostatnio, ale to po prostu dlatego, że nie chodzę w tamte rejony. Wiem, że kobieta, na balkonie której rezydował, zaczęła go wpuszczać do mieszkania, ale ja z nią nie utrzymuję kontaktów, więc bliższych szczegółów nie znam.

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Nie sty 15, 2012 18:46 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Może więc i do kumpla Misia uśmiechnie się szczęście,skoro właścicielka balkonu powoli mięknie :) i go wpuszcza na pokoje.Oby mu się też udało przeżyż zimę w ciepełku
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon sty 30, 2012 21:47 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

A co u Misia, żyje?

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto sty 31, 2012 1:15 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Misio grzeje dupencję w domku:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

[poprzednia]