Witam serdecznie
Melduje się DT z Poznania. Kociaki i ich historia poruszyła moją Teściową i mnie na tyle, że postanowiłyśmy dać DT dla dwóch miłych "kocich panów" z Podlasia. Mój obecny tymczas przeprowadził się dziś do kotulni Fundacji Agapeanimali, tak więc mamy miejsce dla jednego kotka, drugi zamieszka u Teściowej (która też niejedno kocie życie uratowała

). Oferujemy wikt (chrupeczki & puszeczki), opierunek (żwirek, miseczki, kocyki), głaskanie i mizianie, oraz ogłaszanie i wyadoptowanie - full pakiet. Plus oczywiście opiekę medyczną.
Ponieważ współpracuję jako "cichy wolontariusz" z ww. Fundacją, szukanie domu będzie sformalizowane, a potencjalny domek stały będzie musiał przejść przez sito podchwytliwych pytań, dwa razy "zatańczyć i zaśpiewać", a na końcu podpisać umowę adopcyjną.
Ze względu na wyjazd służbowy i mój i Tż-ta, kotki mogłabym "przejąć" od nadchodzącego piątku, 20.01.
Będzie mi bardzo miło gościć Wasze kociaki. W związku z wyjazdem będę pewnie miała kłopoty z dostępem do netu, zamelduję się po powrocie.
Pozdrawiam, Agata