KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 14, 2012 20:58 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Muszę zacząć nękać naszego fotografa o sesję, bo zaległości ma spore :roll: :wink:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob sty 14, 2012 21:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:
MartynaP pisze:a jak tam u nas z aktualizacja picassy
cooo terenia :mrgreen:

no z mojej strony kiepsko, instrukcja jest ale czasu brak :oops:
jak coś napiszę kogo ściągnąć kogo dołożyć :oops:

no wlasnie tego chciałam :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob sty 14, 2012 22:24 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Hej, co nowego u naszych chorowitków Józia, Biedronka, Zuzi????
Mooocno trzymam :ok: :ok: :ok: Nasze bidulki :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Sob sty 14, 2012 22:24 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:Martynko wszystkie koty są aktualne - trzeba zmienić Piksi i Diksi bo już jest tylko Diksi, i Arni i Alfa bo już jest tylko Arni
Trzeba dodać:
Klarę i Kasię, Maurycego, Dakotę, Madhuri, Michałową, Jasia i Małgosię - wszystkie teksty i zdjecia na naszej stronce :D

zrobione :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 14, 2012 22:26 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

MartynaP pisze:
terenia1 pisze:Martynko wszystkie koty są aktualne - trzeba zmienić Piksi i Diksi bo już jest tylko Diksi, i Arni i Alfa bo już jest tylko Arni
Trzeba dodać:
Klarę i Kasię, Maurycego, Dakotę, Madhuri, Michałową, Jasia i Małgosię - wszystkie teksty i zdjecia na naszej stronce :D

zrobione :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję :1luvu: bo ja jestem kompletna niemota w tych sprawach :oops:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob sty 14, 2012 22:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Martyna KING :king:
Dzisiaj pierwszy raz się zobaczyłyśmy :D
Martynka myślała, że jestem 50letnią kobietą :ryk:

Cookie1706

Post » Sob sty 14, 2012 22:31 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

gosiakot pisze:Dziewczyny , zastanówcie się BARDZO RAZ JESZCZE w sprawie odmowy adopcji samej Małgosi. Zdaję sobie sprawę , że kotki Jaś i Małgosia tulą się do siebie jak są razem szukając poczucia bezpieczeństwa, bo byc moze to jedyny sposob jaki znaja. Sama kotki przywoziłam od Pauli, wiec wiem jak się zachowują. Teraz Jaś zachorował i będzie na DT u Dorotki więc nie będzie miał kontaktu z Małgosią z konieczności i NIE WIADOMO JAK DLUGO to potrwa, a kocia pamiec nie jest jakas szczegolnie dluga . Czy w tej sytuacji mądrze jest odmawiać panu który chce adoptować samą Małgosię ? Pan zrobił na Jadzi bardzo dobre wrażenie , zobowiązał się przede wszystkim do jej medycznego zabezpieczenia na swój koszt , a ilu my mamy takich adoptujących ? większość osób oczekuje że weźmie od nas koty zdrowe odrobaczone , wysterylizowane , zaszczepione na nasz koszt. Małgosia może mieć dom już i dom ten zapowiada się na odpowiedzialny i troskliwy. Na dom razem z Jasiem moze bedzie musiala czekac dlugo i wtedy juz ani Jas ani Malgosia nie beda pamietali swoich dziecinnych przezyc.
No i przede wszystkim : czy my na pewno sobie mozemy pozwolic na takie wybrzydzanie ? od wielu miesiecy oszczedzamy pieniadze majac na wzgledzie koszty ogrzewania i potezne ciagle koszty lezenia zwierzat . Dlatego ja osobiscie uwazam ze w tym przypadku powinnismy sie zgodzic na adopcje samej Malgosi bo byc moze pobyt w kociej chatca I TAK BEZ JASIA wcalce nie jest dla nie dobrym rozwiazaniem, nie zawsze adopcja dwojga kotkow razem jest szczesliwa . mielismy takie dobre intencje z Arnim i Alfa , ale dobre intencje musza byc po obu stronach .
Prosze osoby przeciwne adopcji samej Malgosi o szybkie zajecie stanowiska , bo kotka jak nie bedzie teraz adoptowana bedzie sama siedziala w kociej chatce BEZ JASIA.

Ja uważam, że Małgosia mogłaby pójść do adopcji sama. Jaś jest takim fajnym kociakiem, że też pewnie nie czekałby długo na dom. We dwójkę - sprawy się komplikują, ludzie rzadziej szukają "dwupaku".
Ostatnio edytowano Sob sty 14, 2012 22:34 przez Iwona11, łącznie edytowano 1 raz

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob sty 14, 2012 22:31 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Cookie1706 pisze:Martyna KING :king:
Dzisiaj pierwszy raz się zobaczyłyśmy :D
Martynka myślała, że jestem 50letnią kobietą :ryk:

oj tam oj tam :mrgreen:
takie tam wyobrazenie miałam :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 14, 2012 22:32 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Cookie1706 pisze:Muszę zacząć nękać naszego fotografa o sesję, bo zaległości ma spore :roll: :wink:

No powolutku możesz nękać naszego fotografa, jeśli tak możemy nazywać super fotografa :wink:

terenia1

Post » Sob sty 14, 2012 22:35 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:Muszę zacząć nękać naszego fotografa o sesję, bo zaległości ma spore :roll: :wink:

No powolutku możesz nękać naszego fotografa, jeśli tak możemy nazywać super fotografa :wink:

Jest Nasz i nikomu Go nie oddamy :mrgreen:

Cookie1706

Post » Sob sty 14, 2012 22:36 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kobitki :D jutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki :D cieszycie się :D
A na informacje z wieczornego dyzuru czekamy od Gosi i Wiesi :D chyba że już dziewczyny śpią, albo jeszcze nie wyszły z kociarni :ryk:

terenia1

Post » Sob sty 14, 2012 22:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:Kobitki :D jutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki :D cieszycie się :D
A na informacje z wieczornego dyzuru czekamy od Gosi i Wiesi :D chyba że już dziewczyny śpią, albo jeszcze nie wyszły z kociarni :ryk:

albo co gorsza nie maja jak sie wydostac bo na drogach strasznie :|
ale to mysle ze nocka w chatce nie była by taka zła :oops:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 14, 2012 22:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Zima zaskoczyła drogowców :D
Ostatnio edytowano Sob sty 14, 2012 22:42 przez Iwona11, łącznie edytowano 1 raz

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob sty 14, 2012 22:41 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Iwona11 pisze:Albo zima zaskoczyła drogowców :D

tak tak jak zawsze :)
to jest tak oczywiste jak święta w grudniu :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Sob sty 14, 2012 22:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

terenia1 pisze:Kobitki :D jutro będziemy miały nową lokatorkę ze schronu Piotrek ją przywiezie w trakcie dyżurku Dorotki :D cieszycie się :D

Ja się cieszę :dance: :dance2: :dance:

Cookie1706

[poprzednia][następna]