Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aneta.I pisze:A wystarczy świeczka w oknie....
MalgWroclaw pisze:"Światełko do nieba" usłyszałam na Karłowicach - z Rynku, jeśli ktoś zna Wrocław, wie, jak to jest daleko. O godz. 17, mając słuchawki na uszach, z muzyką.
Dobro czynione kosztem innych stworzeń, nie wiem, po co, bo ludzie mogą dawać na WOŚP bez tych atrakcji![]()
![]()
![]()
felin pisze:MalgWroclaw pisze:"Światełko do nieba" usłyszałam na Karłowicach - z Rynku, jeśli ktoś zna Wrocław, wie, jak to jest daleko. O godz. 17, mając słuchawki na uszach, z muzyką.
Dobro czynione kosztem innych stworzeń, nie wiem, po co, bo ludzie mogą dawać na WOŚP bez tych atrakcji![]()
![]()
![]()
U mnie przed chwilą slychać bylo lomoty. Koty lataly po domu warcząc![]()
MalgWroclaw pisze:Wibrysku, czy mogę przesłać link do tego wątku do fundacji WOŚP?
Napiszę do nich list i chcę podeprzeć ten list linkiem.
kya pisze:W Sylwestra umarl moj bezdomniak Menel. Znalazlam go martwego koło jego budki . Nie widac bylo sladow zeby ktos zrobil mu krzywde( pies,samochod, czlowiek). To byl dosyc wiekowy ale zdrowy kot. Mysle, ze serce nie wytrzymalo przy hukach petardNienawidze Sylwestra
kya pisze:W Sylwestra umarl moj bezdomniak Menel. Znalazlam go martwego koło jego budki . Nie widac bylo sladow zeby ktos zrobil mu krzywde( pies,samochod, czlowiek). To byl dosyc wiekowy ale zdrowy kot. Mysle, ze serce nie wytrzymalo przy hukach petardNienawidze Sylwestra
MalgWroclaw pisze:Stadion narodowy też z hukiem musieli otworzyć. Prymitywni ludzie to i prymitywne zabawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 49 gości