Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 20:59 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Gorąco zapraszam w imieniu swoim i futerek do zakupu cegiełek ma allegro.
Jedyne 5 zł, które ratuje koty. Pomóżcie Kochani.

krynia08 pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=2039307130 :1luvu:

Na cmentarzu, mokro, bardzo nieprzyjemnie. Koty szukają ciepłych schronień, w budkach grzeją dupinki.
Żal patrzeć na te biedaki w tym deszczu :(

Bardzo gorąco zapraszam w nowym roku do pomocy, brwinowskie kotki będę bardzo wdzięczne.
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob sty 07, 2012 23:09 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Przypominamy o kocich biedach z Brwinowa :!: Jest coraz zimniej :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie sty 08, 2012 13:38 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Anna Rylska pisze:Gorąco zapraszam w imieniu swoim i futerek do zakupu cegiełek ma allegro.
Jedyne 5 zł, które ratuje koty. Pomóżcie Kochani.

krynia08 pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=2039307130 :1luvu:

Na cmentarzu, mokro, bardzo nieprzyjemnie. Koty szukają ciepłych schronień, w budkach grzeją dupinki.
Żal patrzeć na te biedaki w tym deszczu :(

Bardzo gorąco zapraszam w nowym roku do pomocy, brwinowskie kotki będę bardzo wdzięczne.

kto nie ma konta na allegro, może wpłacać na fundusz przez skarbonkę, pierwsza strona z mojego podpisu z dopiskiem na konkretny cel
krynia08

Post » Nie sty 08, 2012 14:35 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

20 sztuk :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Pon sty 09, 2012 15:21 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Dziękujemy bardzo serdecznie za każdą pomoc:1luvu:

Bardzo proszę o wsparcie dla kotów.

Do Brwinowa tygodniowo ja kupuję (planowo, jak mogę) 12 kg suchej karmy i 18 puszek, czasami trochę podrobów, jeżdzę pociągiem ( bilet to 12zł). Bywa i tak, że nie jadę wcale, bo nie mam nic lub zawożę dużo mniej, tyle ile mam.To wszystko to dodatkowe dojazdy, dodatkowe dokarmianie, bo karmię od dawna swoje koty w Grodzisku. Są jeszcze tymczasy.
Kochani naprawdę jest co robić i komu pomagać, jest ciężko, bardzo ciężko ale warto.

Anna Rylska

Post » Pt sty 13, 2012 7:56 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Zrobiło się chłodniej, chyba jednak nie unikniemy zimy w tym roku :( Prosimy, kto jeszcze może pomóc kotom brwinowskim? Są kochane i bardzo liczą i czekają na pomoc człowieka...

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt sty 13, 2012 13:16 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

A czy koteczki mają wystarczającą ilość budek żeby się schować? Ja mogłabym wspomóc fantami na bazarek tylko kto podjąłby się go zrobić :?:

Cassi_

Od: Nie sie 28, 2011 17:58

Post » Pt sty 13, 2012 14:15 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Nie, nie wszystkie koty mają budki, muszą sobie jakoś radzić.
Dwie lub trzy małe domki jeszcze by się przydały, tym bardziej, że jest coraz zimniej, pada deszcz lub deszcze ze śniegiem.

Anna Rylska

Post » Sob sty 14, 2012 17:51 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

jak patrzę na te biedactwa to płakać się chce - postaram się pomagać w miarę możliwości

Cassi_

Od: Nie sie 28, 2011 17:58

Post » Sob sty 14, 2012 19:21 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Przyszła zima. Na cmentarzu jest już naprawdę zimno. Przekonałam się o tym wczoraj wieczorem i dziś.
Wczoraj dostałam sygnał, że w jednym budynku jest zamknięty kot i płacze i trzeba go ratować, bo jest zamknięty 3 już 3 dobę.
Próbowaliśmy coś zrobić, niestety nie udało się. Od 19.30 do prawie 21 siedzieliśmy na cmentarzu. Zimo wyraźnie dawało się we znaki, nie było fajnie.
Dziś od 11 do 13 to samo, powtórka z rozrywki, zimno i nerwy. Na szczęście udało się otworzyć pomieszczenie i kot ma możliwość wyjścia.

Nadal bardzo proszę o pomoc dla brwinowskich kotów. Potrzebna jest karma sucha i mokra, taśma monterska do budek, folia.

Ja osobiście nie wiem jak długo jeszcze dam radę tak jeździć i dokarmiać te koty, moim po prostu nie starcza.

Anna Rylska

Post » Sob sty 14, 2012 19:48 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Zostało jeszcze troszkę cegiełek na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=2039307130
Koty z Brwinowa proszą o pomoc :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Sob sty 14, 2012 21:03 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Moge tylko podrzucić biedactwa ....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]