Nie utknęłam I nie w pralce, bo dziś sobie wymyśliłam pranie ręczne Wiem, że dla większości - to relikt przeszłości ( ), ale ja lekko staroświecka jestem i pewnych rzeczy do pralki nie wsadzam
Żaden relikt! Też mam rzeczy, kt. piorę tylko ręcznie. Nie ufam pralkom, nawet z tymi najdelikatniejszymi programami - za dużo rzeczy, które lubiłam, zmarnowałam. Kiedy kończysz to pranie?
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Pranie to ja skończę za jakiś miesiąc pewnie Na razie niestety muszę zrobić przerwę, bo nie mam już gdzie wieszać
To się pochwalimy Ponieważ Karmel czas jakiś temu wziął udział w konkursie piękności i nawet uzyskał tytuł Vicemistera Grudnia - dostaliśmy wczoraj z tej okazji - nagrodę Dzięki kochanej isabell36, która te nagrody dla vice ufundowała, zrobiła i wysłała Bardzo dziękujemy Nagrodą zachwyciłam się ja i od razu się nią zaopiekowałam
Karmelowi też się spodobała Trochę był niezadowolony, że nie chcę mu jej dać...
W związku z tym - chcielibyśmy bardzo wszystkich zachęcić do zgłaszania swoich kandydatów - super fajna zabawa, a przy okazji - można pomóc jakimś kocim bidulkom
Już myślałam, że obchodzisz którąś tam rocznicę bezawaryjnego użytkowania pralki! Dałabyś mu choć trochę się pobawić! W końcu to on zajął miejsce na podium! Mała rzecz, a cieszy!
Naprawdę - strasznie mi się miło zrobiło, jak to odebrałam Fajna pamiątka
To jeszcze Miki i Laki. Spragnieni świeżego powietrza. Miki dziś znów posiedziała chwilkę na kolanach. Bardzo lubię te chwile - niestety - rzadko się to zdarza...
Dziś mam dobry humor jeszcze z jednego powodu. Dołask wrócił stary dywan - bezwłosowy i jestem mega happy z tego powodu. Dziś nawet odkurzacza nie wyjęła, tylko go zamiotłam gumową szczotką i jest lux
Ostatnio edytowano Sob sty 14, 2012 16:01 przez Duszek686, łącznie edytowano 1 raz
Ładne A Karmel jakby... zmężniał A skoro jest coraz bardziej przytulaśny, czyli bardziej stateczny, więc może wydoroślał... Mizianki ode mnie proszę vicemisterowi przekazać
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Karmelowi nagród nie brakuje Jedną mógłby zostawić dla mnie Mizianki przekażemy z chęcią
Karmel trochę ... przypakował, ale chyba nie zmądrzał... Wczoraj biegał po mieszkaniu pół nocy w poszukiwaniu atrakcji Jego jest dość prosto odchudzić. Wystarczy dużo kulek z papieru
Dla koteczków czy dużych? Ja chyba też muszę pomyśleć o naszym