Laki całe życie na karmach odchudzających i Ty się dziwisz, że nie przybywa na wadze. Sama jedz otręby. Śpi, bo oszczędza kalorie. Jeszcze mu chorobę wmawiasz. Kocio wygląda pięknie.
Jeśli o samochód chodzi - to nasz ma przegląd pod koniec roku i ostatnio zrobił nam niemiłą niespodziankę i przeglądu nie przeszedł Trzeba było hamulec naprawić bo się wziął i rozleciał
Anetka co do kłaczenia kanapy - Aniołki to wszystkie są raczej zbliżone do koloru obicia jak masz dosyć to pomyśl sobie co byś miała jakby Aniołki były w kolorze moich monochromów armagedon
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Mnie dziś dzień mija pod hasłem "pranie" Zaczęłam w południe i ledwo ruszyłam wierzchołek góry lodowej Tak to jest, ja człowieka wiecznie w domu nie ma
Koty śpią. Ale rano dały sobie zrobić ze 2 zdjęcia - to pokażemy Będziemy się też chwalić ( tak troszeczkę ) i dziękować
Hmmm... Pranie w rocznicę ślubu... to by nawet było niezłe zajęcie... Na rozładowanie nerwów
Żadnej rocznicy nie mamy Ani jubileuszu, imienin, urodzin czy innego święta Będziemy się chwalić tym, co dostaliśmy z Karmelem Nic wielkiego, drobiazg włąściwie, ale jakoś mnie bardzo ucieszył I będziemy zachęcać
Anetka podgrzewa atmosferę, aby więcej gości przybyło na wątek No już pochwal się, chce się cieszyć razem z Tobą
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer