sunshain pisze:to czas naprawić tą fuszerkę
Tu nie ma co poprawiać, to g.. trzeba spuścić
Moderator: Moderatorzy
Satyr77 pisze:Tu nie ma co poprawiać, to g.. trzeba spuścić
eukalipto pisze:Niestety, w praworządnym kraju należy płacić podatek od każdego dochodu.
Nie trzeba panikować - są koszty, przychody, dochody.......podatek![]()
Zasili się budżet gminy, poprawi się byt tych o których walczymy tak gorliwie
klauduska pisze:a może ktoś mi wytłumaczyć jak teraz się płaci podatek od kotów hodowlanych?
sunshain pisze:eukalipto pisze:Niestety, w praworządnym kraju należy płacić podatek od każdego dochodu.
proszę bardzo ale najpierw proszę zagwarantować, że pseudo nie będą sprzedawać na lewo
lista potencjalnych co żadnego podatku nie płacą http://zwkipr.prv.pl jakoś się Wam obrońcy zwierząt nie pali
co do dochodu to chyba więcej zapłacę za prowadzenie księgowości niż wyniesie sam podatek od mojego dochoduwięcej to wyniesie mój 1 % przekazywany ze "stosunku pracy"
eukalipto pisze:sunshain pisze:eukalipto pisze:Niestety, w praworządnym kraju należy płacić podatek od każdego dochodu.
proszę bardzo ale najpierw proszę zagwarantować, że pseudo nie będą sprzedawać na lewo
lista potencjalnych co żadnego podatku nie płacą http://zwkipr.prv.pl jakoś się Wam obrońcy zwierząt nie pali
co do dochodu to chyba więcej zapłacę za prowadzenie księgowości niż wyniesie sam podatek od mojego dochoduwięcej to wyniesie mój 1 % przekazywany ze "stosunku pracy"
Hahaha.... księgowość Ci zrobię "za darmo"
sunshain pisze:ryczałt za 1 szt. stada podstawowego 14,49 zł
współwłasność tez opodatkowana po każdej ze stron
Mangusta pisze:czekaj bo ja nadal nie rozumiem - stawka jest zawsze ta sama dla CAŁEGO stada opuszczającego daną hodowlę? Nie ważne czy sprzedają skundlone persy czy sphinxy bez papierów? I co z tą współwłasnością, w jaki sposób jest opodatkowana?
eukalipto pisze:Niestety, w praworządnym kraju należy płacić podatek od każdego dochodu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości