anula790820 pisze:Myslicie, ze to mozliwe, ze schronisko wyadoptowalo szczenna sukeNie znam sie, ale wg mnie tak to nie powinno wygladac. powinna byc sterylka aborycyjna
Możliwe, moja znajoma adoptowała w zeszłym roku kotną kotkę z Ciapkowa w Gdyni. Niestety do mnie zadzwoniła gdy kocięta były już urodzone, z daty adopcji i daty porodu wynikało, że kotka była w dniu adopcji dosłownie w pierwszych dniach ciąży, albo zaszła w nią w schronisku, albo do schroniska trafiła już zapłodniona, bo była w nim też tylko kilka dni przed adopcją.
Kotka była bardzo młodziutka, znajoma dosta ta wraz z kotką talon na promocyjną sterylkę za 50zł, ale nie zrobiła tej sterylki od razu, bo kotka była chuda i stwierdziła, że najpierw ją trochę podtuczy, zadba, a potem zaczęło już być widać ciążę i nie chciała robić aborcyjnej

---------------------------------------------------------------------------
Ile jeszcze mamy kalendarzy do sprzedania?
Ja z tych co brałam najpierw 100 potem 50 mam już tylko kilka, 5 czy 6 szt.
(Były sprzedawane przeze mnie, doro27, aga marczak, adzi, Marea, seja, marię_kanię i Waldemar Turek załatwił kilka klientów na kalendarze).
W Zookarnie oczywiście mogę postać i posprzedawac kalendarze byle w weekend, obojętnie gdzie.