Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 17:19 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

A ja urodziłam się 13 i w piątek :)

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pt sty 13, 2012 17:20 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

A tfu!-wypluj te słowa!-jakie urodziła,jakie 5 kociatek! :evil: :evil: :evil:
Moje wszystkie wysterylizowane-no poza młodymi-Adele i Bellą,ale kocur tez bez jaj,więc zadne 5 kociatek nie grozi!
jolab pisze:A ja urodziłam się 13 i w piątek :)
-oooo-to szczęsliwy dzień dla Ciebie Jolu! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sty 13, 2012 17:21 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

No to masz wybitnie szczęśliwy dzień! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 13, 2012 19:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Uwielbiam piątki 13-go. Dla mnie to zawsze szczęśliwe daty były :mrgreen:
Kasiulek, cieszę się, że wszystko dobrze. Tak trzymać :ok: :ok: :ok:
Buziaki kochana dla Ciebie i Twoich koteczków wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 13, 2012 19:26 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

a ja nie lubię 13, mój tatuś zmarł 13, teść 13, a miesiąc temu też 13 okazało się, że brat męża ma guza mózgu. Dla naszej rodziny 13 to bardzo smutna data :cry:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt sty 13, 2012 22:28 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

ja 13 bylam operowana, siostra 13 o g.13:00 brala slub...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 13, 2012 22:31 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Kociara82 pisze:ja 13 bylam operowana, siostra 13 o g.13:00 brala slub...

a operacja pomyślna, a siostra ciągle w związku małżeńskim ??

u mnie babcia brała ślub 13tego i dożyli 50tej rocznicy zanim dziadek odszedł
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt sty 13, 2012 22:59 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

kropkaXL pisze:A tfu!-wypluj te słowa!-jakie urodziła,jakie 5 kociatek! :evil: :evil: :evil:
Moje wszystkie wysterylizowane-no poza młodymi-Adele i Bellą,ale kocur tez bez jaj,więc zadne 5 kociatek nie grozi!
-oooo-to szczęsliwy dzień dla Ciebie Jolu! :D

http://www.tekstowo.pl/piosenka,big_dance,kacaraba.html
Ja tam nie mówię ,że Tobie grozi pięć kociątek,ale fajne.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt sty 13, 2012 23:47 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

skoro z wami pisze tzn. ze pomyslna. Z reszta w tym roku minie 13 lat od tego momentu....

siostra jak najbardziej w zwiazku :)

pare lat temu kolega mial pecha wlasnie w piatek 13 stego. Bylismy u kolezanki, a u niej w klatce schody takie, ze szkoda gadac. Waskie i strome. Podobno wiele osob juz na nich lezalo.... :roll: Tamtego dnia wychodzimy wszyscy troje... kolezanka, kolega i ja na koncu. Oni zbiegaja po schodach, ja schodze powoli. Nie zdazylam sie odezwac jak kolega zrobil polszpagat na schodach :ryk: :ryk:
Smiechu mialysmy z kolezanka co niemiara :ryk:

Jakis czas pozniej pytam sie kolegi czy pamieta "schodki" a on na to ze mam mu nie przypominac, bo tak sie potlukl, ze 2 tygodnie sikac nie mogl bo go bolalo :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 14, 2012 8:05 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Kociara82 pisze:skoro z wami pisze tzn. ze pomyslna. Z reszta w tym roku minie 13 lat od tego momentu....

siostra jak najbardziej w zwiazku :)

pare lat temu kolega mial pecha wlasnie w piatek 13 stego. Bylismy u kolezanki, a u niej w klatce schody takie, ze szkoda gadac. Waskie i strome. Podobno wiele osob juz na nich lezalo.... :roll: Tamtego dnia wychodzimy wszyscy troje... kolezanka, kolega i ja na koncu. Oni zbiegaja po schodach, ja schodze powoli. Nie zdazylam sie odezwac jak kolega zrobil polszpagat na schodach :ryk: :ryk:
Smiechu mialysmy z kolezanka co niemiara :ryk:

Jakis czas pozniej pytam sie kolegi czy pamieta "schodki" a on na to ze mam mu nie przypominac, bo tak sie potlukl, ze 2 tygodnie sikac nie mogl bo go bolalo :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
hyhyhy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob sty 14, 2012 8:05 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Obrazek
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Sob sty 14, 2012 8:12 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Spokojnego weekendu.
:lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 14, 2012 8:26 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Idę dzisiaj z Pynią do wetki-strasznie cięzko oddycha-prawdopodobnie przerzuty na płucach powoduja te duszności.Chyba juz tylko sterydy nam zostaly,a i to juz tylko doraźna pomoc,mało czasu nam juz został,mało..... :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sty 14, 2012 8:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Ojej.. Kciuki trzymamy Kasiulku mocno. A miała robione rtg płuc?? Niunia kochana.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 14, 2012 9:00 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella po operacji

Nie miała,u nas nie ma rtg-musiałabym ja wieźć do Ostródy.Tylko co da rtg?
Objawy same mówią za siebie......przy tak zaawansowanym raku juz tylko sterydy pozostają :cry:
Rtg ma sens w początkowym stadium raka,żeby stwierdzić zasadność operacji guzów.Gdy są przerzuty do płuc raczej się nie operuje żeby nie męczyć dodatkowo.Ostatnia operacja u Pyni miała na celu usunięcie zmian ,które sie sączyły i zaczynały gnić-zatrzymać to raka nie zatrzymało,tym bardziej,że ona ma kaszle juz jakiś czas-nic więcej nie da się zrobić.

Wetka dopiero od 11-stej,a w domu i tak nic nie zrobi :( -musimy czekać....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]