Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotbegemot pisze:Witam wszystkih, potczebuje bardzo rady i pomocy, umiera mi na oczach moj 6 miesieczny prszygarniony z ulicy kotek,najblizsza dyagnoza-panleukopija:( Oczywiscie na poczatku byla pomylka z otruciem. Zyje za Rzeszowem(sorry za pomylki nie jestem polka) , jezdze do kliniki w Rzeszowie, kotkowi od poniedzialku juz zle, naipierw wymioty zolcia, potem slabosc, utrata apetytu, gdzies ve sroda zaczelismy kroplowke, ale nie bardzo to pomagalo, teraz juz antybiotyki kroplowka z vitaminami 2 razy, prszeciwskorczowe,ale mu dzis nadal bardzo zle, po drugiej kroplowce dzis bardzo mocno wymiatywal,ciemno brazaowa biegunka lieje sie z niego,jest strasznie slaby oczy zawlaka biala folija,oczy staly zoltego odcienia, normalnie widze jak umiera.Kiedy czytam na forumah na prszyklad z Rosji laski opisuja ze tczeba kloc kotowi okolo 16 zastczykow dziennie, wszyskie leki ktore proponuja tam nie znajduje w polsce.Blagam dajcie mi rade, nie moge patczyc na go meczenia,jak zatczymac biegunke jezeli jego organizm odzuca plyn???, smekta nie pomaga,z buzi idzie cos bialego,slyna, jak zatczymac wymioty jezeli nic nie pomaga?Jakie prszeciwboloe mozna dostac w klinice poniewaz w nocy ma bole i miauczy. Jezeli ktos wie z nazwami.Odrazu prosze o wybatczenie modyratorow, poniewaz jestem zestresowana na maxa i nie bardzo sie moge zorientowac sie na forumie,dlatego pisze tu niestety nie znalazlam mejsca dla "horob kocih",moze moj temat bedzie prszemiesczony w mejsce specjalne, odrazu dziekuje za uwage I BARDZO PROSZE O POMOC
kotbegemot pisze:Surowica juz dana dzis drogi raz w klinice... bardzo potczebny jakis lek prszeciwko biegunce
kotbegemot pisze:Po kroplowce w wymiotach byl jakis dziwny niebeski odcien jakies paski, obawiam sie ze to moga juz byc czastki jakihsz organow...J
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości