Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pt sty 13, 2012 14:55 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzieci,dzieci :roll: ...swoich bratanków(trzech)uwielbiam :1luvu:
Znam przefajnego 10-cio latka (sasiad)oj rosnie z niego ciacho:mrgreen:

A obce ...no cóż ,po prostu są i nic na to nie poradzę :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt sty 13, 2012 14:56 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

O to-to :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 13, 2012 14:58 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Sedno sprawy :ok: :D
Ale wiecie, są też kobitki kochające wszystkie dzieciaczki nieprawdopodobnie. Świat jest różnorodny.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sty 13, 2012 15:01 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama pisze:Sedno sprawy :ok: :D
Ale wiecie, są też kobitki kochające wszystkie dzieciaczki nieprawdopodobnie. Świat jest różnorodny.

Ja kocham nieprawdopodobnie wszystkie koty. Małe, duże, grube, chude, brzydkie (dla innych), dla mnie ładne.
A dzieci - generalnie do tej pory wyrażałam opinię, że lubię dzieci...jeść. :lol: Ale mój syn jest fajny. I lubi koty, bo jak mi się ktoryś kladzie na brzuchu mlody bardziej harcuje. :1luvu:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt sty 13, 2012 15:24 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

A propos dzieci....
Karina Wacława dziś kończy pół roku 8O 8O
Mamusia zje z tej okazji kawałek (duży, a co :mrgreen: ) ciacha z małą świeczką, którą sama jeszcze zdmuchnie :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt sty 13, 2012 18:07 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzyśka pisze:PW wysłałam.

Z okazji piątku trzynastego mam okazyjny wierszyk:

Na górze róże
Fiołki na dole
Tak mi się nie chce,
że ja pier****
:mrgreen:

:ryk: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt sty 13, 2012 18:13 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama pisze:Bliźnięta duchowe :?: :twisted:

Jak zalałaś granulki za gorąca wodą - tak będzie :mrgreen: Piękny to jest wtedy efekt ! To z utopsji.
Dolej letniej wody, będzie OK.
Mam nadzieję, że nie masz rur, do których nie wolno wsypywac tych granulek (na opakowaniu pisało) :roll: .

i trzeba byc ostroznym :!: kiedys świeżo po remoncie kuchni wsypałam troszkę za dużo i zalałam wrzatkiem :roll: zabulgotało ,zawrzało i wydupcyło całą zawartosc rur na świeżo pomalowany sufit :? dobrze,że akurat nie zagladałam do zlewu,bo miałabym całą bryje na twarzy.Sufit wygladał jak obrzigany :strach:

kotx2

Post » Pt sty 13, 2012 18:29 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Ale tu się dzieje.

Zatem po kolei.

NITKA/KARINKA pięękneee koty :1luvu:
Tak w ogóle to zazdraszczam Ci :mrgreen: .
Mnie nauczenie się trudnej sztuki wstawiania zdjęć zajęło dużo więcej czasu.
A Ty? Ciach- mach i ...są. Prawdziwa Czarownica :lol:

Petka. Cudne :1luvu: to Twoje stado.

Karinko. Rośnij zdrowo na pociechę mamusi
:torte:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt sty 13, 2012 18:31 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Witam nowe wiedzmy :kotek:

kotx2

Post » Pt sty 13, 2012 19:13 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Cytuję za psiamą: Agnieszko1565, na ile kandydatek zagłosowałaś ?
Swareeczku, załozyłam, że zagłosowałaś na 3 kandydatki, po po Twoim głosowaniu wzrosła liczba głosów o 3 :wink: . Ew. sprostuj 8) .

Przyznać się, która głosowała od wczoraj ??? Zmieniła się liczba głosów o 3, z 78 na 81,a deklaracji nie znalazłam.

Kolejna aktualizacja. Zagłosowały i się do tego przyznały :mrgreen: :

Mulesia [3]
dolabra [3]
józefina [3]
kotx2 [3]
Dzyśka [3]
kotka doroty [3]
jasdor [3]
Hikiko [3]
solangelica [3]
AniHili [3]
joarkadia [3]
becia_73 [3]
milu [3]
AYO [3]
psiama [3]
Mruśkowo [3]
agnieszka1565 [?]
babajaga [3]
selya [3]
halinka1403 [3]
charm [3]
playbunny71 [3]
skwareek [3]

RAZEM: 23. Głosów w ankiecie oddano 81, co oznacza, że oddało je minimum 27 osób. Brakuje co najmniej 4 utajonych ! Zatem ...
SPRAWDZAĆ SIĘ KTÓRA ZAGŁOSOWAŁA A NIE MA JEJ NA WW. LISCIE ! :twisted: .

No i gratuluję świeżej krwi :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt sty 13, 2012 19:17 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesia pisze:

Karinko. Rośnij zdrowo na pociechę mamusi
:torte:

Ciasto było, świeczka była, a Karina zasnęła w połowie składanych jej życzeń :ryk: w towarzystwie dwóch nowych tymczasów - braciszków, czarnego Tanga i rudego Cascha.... za to ci dwaj patrzyli się na mnie i na mój talerzyk z kremówką pewnie życząc sobie aby rzeczona wylądowala w ich brzuszkach :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt sty 13, 2012 21:19 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Człek na jeden dzień w szczytnym celu - ulokowania kota w nowym domu wyjedzie, a tu ruch, jak w ulu normalnie. Sie rozgadały, no no.
Podróże mnie męczą, ale jestem szczęśliwa, bo Figa znalazła fajny domek na końcu świata, wrony zawracają, choć elektryczność i energia są :ok: Wokół sam pola uprawne, jak okiem sięgnł, do najbliższego sąsiada nawet kota nogi rozbolą, jakby się na piechotę wybrał. Po 10 km drogi powrotnej, dostałam od Pani MMS-a z Figą na oknie :ok:

Witam wszystkie nowe Czarownice ! Ale wysyp dziś przy piątku 13-tego :mrgreen: To chyba jakaś czarowna data jest.
A kociaki śliczne, zwłaszcza moje ukochane pingwiniątka, marzenie, ale na razie nie do zrealizowania.

Psiamo - ja sobie chyba coś z Nemi ubzdurałam, albo jakieś zwidy miałam. Mówiłam, że mi się chyba wydaje :oops: Ostatnio coś dużo mi się wydaje :mrgreen:

Dzyśka - wierszyk mnie rozpier**** :ryk:

Jako przedstawicielka Skarpety pozwolę sobie zwrócić uwagę na prośbę Sol i prosze o chwilkę (do poniedziałku) kiedy to wszystkie Siostry będą połączone , bo decyzja nie zależy od jednostek i przeanalizować trzeba, na co potrzeba czasu.

Karince :1luvu: duuuuużo zrówka przede wszystkim, a mamusi dużo siły i cierpliwości na lata

Dalej nie mam F-Foxa i szlag mnie trafia, noo!!!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sty 13, 2012 21:27 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Witam nowe Siostry, jednak widać że nasze Stowarzyszenie Wędrującej Miotły ma się dobrze..
Karince STO LAT...

a jednak dzisiejszy dzień okazał się dla mnie pechowy, jechałam dziś do okulisty przeświadczona na 90% że powie że wszystko ok, siatkówka się przykleiła, ciśnienie w gałce ok i mogę wracać do pracy.. a tu zonk.. siatkówka się odkleja stąd te wahania ciśnienia, konieczna w ciągu 2 tyg kolejna operacja.. i teraz, albo zrobi to szpital w którym mój lekarz już nie pracuje i wątpię żeby było miejsce (swoją drogą jak mam przechodzić ten proces kwalifikacyjny w szpitalu to mnie odrzuca) albo mój lekarz podzwoni po kolegach po kraju (Katowice, Wwa, itp - czy mają możliwość zrobienia tej operacji-czytaj-czy mają podpisane już umowy z NFZ), bo jego prywatna klinika jeszcze umów z NFZ nie ma i istnieje tylko odpłatna możliwość tej operacji - czyli 8 tys zł..
teraz siedze sobie cicho na kanapie, smyram Filusia i myślę, co sie jeszcze mi przytrafi w tym roku, bo choć minęło dopiero 13 dni, ja już dwa ZONKI...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt sty 13, 2012 21:53 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

dolabra pisze:
teraz siedze sobie cicho na kanapie, smyram Filusia i myślę, co sie jeszcze mi przytrafi w tym roku, bo choć minęło dopiero 13 dni, ja już dwa ZONKI...

Kurcze. Współczuję.
Oby już więcej nie było takich niespodzianek.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob sty 14, 2012 0:12 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dolabro kochana, strasznie przykro czytac o Twojej siatkowce... niestety jest tak ze przy skokach cisnienia siatkowka siada - duzo zalezy od tego jaka jest ta siatkowka, jakie masz skoki cisnienia, jak zbudowane jest Twoje oko, itp. itd. Moge sie domyslac co czujesz... Ale badz dobrej mysli. Ja jestem zadowolona z Katowic, z tego co wiem to mieli tu dosc krotkie terminy oczekiwania na termin operacji. Teraz nie wiem jak to wyglada bo jest poczatek roku ale jesli Cie skieruja do Katowic to bardzo dobrze. A w Warszawie to ktora klinika jest brana pod uwage?

Jasdorku, ciesze sie z domu dla kociucha :) Jakie to fajne uczucie wiedziec ze adopcja sie uda i ze kot bedzie miec dobry dom :) Dziekuje za pamiec o mojej prosbie. Czekam cierpliwie do poniedzialku na decyzje.

Jutro bedziemy przetykac odplyw pod wanna bo znow sie zatkal. W planach jest generalne sprzatanie po zdjeciu starego piecyka gazowego i rozkladanie na czynniki pierwsze rozwalonej lodowki. Pranie, sprzatanie sobotnie a wieczorem popijawa - sasiad Marcin ma urodziny :)
Oj zas bedzie kosztowanie mlodego wina....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]