Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Ciepła pisze:Georg-inia pisze:Ciepła pisze:mam 2 dni na urobienie Kuby i inaczej ja,Chuda,moje koty i Diego bedziemy szukać domu,bo Kuba nas wywali haha..
ehe, bo Kuba to normalnie wywala na zbity pysk! fanaberię ma taką, lubi to i stosuje jak najczęściej... weź przestań, kobieto, bo jakbym Go nie znała, to bym uwierzyła![]()
Myśl, Cieplutka, myśl.
Jeszcze, co do tej izolacji - Diego jest po prostu słabiusi, musi dużo odpoczywać, bo jak kot śpi to zdrowiejepo prostu w tej chwili nie nadaje się na "wrzucenie" do domu z innymi zwierzętami, które będą mu skakać po głowie i tyle. A co do izolacji ze względu na stan zdrowia, to wiesz jak jest. Żeby była naprawdę skuteczna, to powinno się mieć śluzę, z prysznicem najlepiej, ze zmianą ciuchów itd
więc pokój z 15-latka bedzie musiał mu odpowiadać..
nic lepszego mu nie zagwarantuję..
myślę, że jakoś zniesie te karygodne warunki kwaterunkowe
alab108 pisze:CiepłaMożna po cichutku się cieszyć? Tak po cichutku
gosiaa pisze:Asiu, a jak z opieką wet?
Nie wiem jakich zabiegów Diego obecnie wymaga, jakie leki i w jakiej postaci dostaje, bo wiem że ze swoimi kotami to do Łodzi przyjeżdżałaś.
gosiaa pisze:Asiu, a jak z opieką wet?
Nie wiem jakich zabiegów Diego obecnie wymaga, jakie leki i w jakiej postaci dostaje, bo wiem że ze swoimi kotami to do Łodzi przyjeżdżałaś.
Ciepła pisze:alab108 pisze:CiepłaMożna po cichutku się cieszyć? Tak po cichutku
a róbta co chceta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 71 gości