bulba pisze:Ciepła pisze:czy Diego wymaga izolacji
no czy nie zarazi czymś innych szczepionych kotów no

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Ciepła pisze:czy Diego wymaga izolacji
Ciepła pisze:bulba pisze:Ciepła pisze:czy Diego wymaga izolacji
no czy nie zarazi czymś innych szczepionych kotów no..
bulba pisze:Ciepła pisze:bulba pisze:Ciepła pisze:czy Diego wymaga izolacji
no czy nie zarazi czymś innych szczepionych kotów no..
Ciepła, ja podrzucałam wątek i Twoje pytanie![]()
![]()
A więc, czy Diego wymaga izolacji
Georg-inia pisze:a ja odpowiedziałam i mi zeżarło posta
Mały ma herpes+calici czyli koci katar w pełnej postaci. Inne koty w lecznicy póki co nie chorują, ale gwarancji, że kot, nawet szczepiony, się nie zarazi - nikt nie da. To wirusy, mutują...
Natomiast Diego powinien mieć albo swój pokoik, albo klateczkę. Tak aby mógł się schować, pospać i odpocząć, bo do szalonych zabaw to on się nie nadaje
Farcia pisze:Ciepła obalasz teorie o 13-tym i piątku![]()
Dla Diego to super info , choć jeszcze biedaczek o tym nie wie![]()
Ja postaram się wesprzeć domek jakimś groszem - poproszę o nr konta na PW.
Ale się cieszę i dziękuję w imieniu kicia![]()
![]()
![]()
Oby wszystko ułożyło się po twojej myśli![]()
![]()
Ciepła pisze:mam 2 dni na urobienie Kuby i inaczej ja,Chuda,moje koty i Diego bedziemy szukać domu,bo Kuba nas wywali haha..
Georg-inia pisze:Ciepła pisze:mam 2 dni na urobienie Kuby i inaczej ja,Chuda,moje koty i Diego bedziemy szukać domu,bo Kuba nas wywali haha..
ehe, bo Kuba to normalnie wywala na zbity pysk! fanaberię ma taką, lubi to i stosuje jak najczęściej... weź przestań, kobieto, bo jakbym Go nie znała, to bym uwierzyła![]()
Myśl, Cieplutka, myśl.
Jeszcze, co do tej izolacji - Diego jest po prostu słabiusi, musi dużo odpoczywać, bo jak kot śpi to zdrowiejepo prostu w tej chwili nie nadaje się na "wrzucenie" do domu z innymi zwierzętami, które będą mu skakać po głowie i tyle. A co do izolacji ze względu na stan zdrowia, to wiesz jak jest. Żeby była naprawdę skuteczna, to powinno się mieć śluzę, z prysznicem najlepiej, ze zmianą ciuchów itd
Ciepła pisze:Georg-inia pisze:Ciepła pisze:mam 2 dni na urobienie Kuby i inaczej ja,Chuda,moje koty i Diego bedziemy szukać domu,bo Kuba nas wywali haha..
ehe, bo Kuba to normalnie wywala na zbity pysk! fanaberię ma taką, lubi to i stosuje jak najczęściej... weź przestań, kobieto, bo jakbym Go nie znała, to bym uwierzyła![]()
Myśl, Cieplutka, myśl.
Jeszcze, co do tej izolacji - Diego jest po prostu słabiusi, musi dużo odpoczywać, bo jak kot śpi to zdrowiejepo prostu w tej chwili nie nadaje się na "wrzucenie" do domu z innymi zwierzętami, które będą mu skakać po głowie i tyle. A co do izolacji ze względu na stan zdrowia, to wiesz jak jest. Żeby była naprawdę skuteczna, to powinno się mieć śluzę, z prysznicem najlepiej, ze zmianą ciuchów itd
więc pokój z 15-latka bedzie musiał mu odpowiadać..
nic lepszego mu nie zagwarantuję..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szprocik i 72 gości