link do zdjęć: http://imageshack.us/g/141/schowek01cd.jpg/
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pwpw pisze:Ja nie dostałam pw z danymi bankowymi. Czuję się pominięta![]()
pwpw pisze:Ja nie dostałam pw z danymi bankowymi. Czuję się pominięta![]()
pwpw pisze:Issey32
Thx, ale ja deklarowałam się na paszczę Krecika, wiec konto z tych 'szybszych'/ bezpośrednich
issey32 pisze:Patmol: czy otrzymałaś już zdjęcia od dziewczyn, bo potrzebuję na cito do Allegro cegiłkowego; pilisssss
(...)
gaota pisze:Czy moge poprosić o kilka słów o Malwinie, Gusi i Czarnej, poza tym, co znalazłam na początku wątku.
I na wszelki wypadek także o Mandarynce, Myszce, Szarej i Drapku?
Oraz poprosiłabym link do zdjęć lub maila ze zdjęciami tych siedmiu kotów, przede wszystkim Malwiny, Gusi i Czarnej, bo im ogłoszenia zrobię na pewno.
mgj pisze:A w przypadku Lawendy, co oznacza okreslenie "zmiany na pyszczku"? Wymagają dalszego leczenia, czy to po prostu blizny? Bo na zdjęciach nic nie widać.
Patmol pisze:issey32 pisze:Patmol: czy otrzymałaś już zdjęcia od dziewczyn, bo potrzebuję na cito do Allegro cegiłkowego; pilisssss
(...)
nie dostałam jeszcze
Randa napisała, że przyśle mi wieczorem
może bezpośrednio z empik byś wzięła- te które są tam wklejone
mnie się komputer na stronie empik zawiesza -wiec ja stamtąd nie ściągnę
Patmol pisze:issey32 pisze:Patmol: czy otrzymałaś już zdjęcia od dziewczyn, bo potrzebuję na cito do Allegro cegiłkowego; pilisssss
(...)
nie dostałam jeszcze
Randa napisała, że przyśle mi wieczorem
może bezpośrednio z empik byś wzięła- te które są tam wklejone
mnie się komputer na stronie empik zawiesza -wiec ja stamtąd nie ściągnę
Patmol pisze:Ja wklejałam na empik swoje zdjęcia -jak chciałam żeby mi wydrukowali
i one wklejały się niepomniejszone -bo do drukowania potrzebna była jak największa rozdzielczośc
może te zdjecia sa po prostu zrobione w takiej rozdzielczości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości