Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 15:44 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Pomyślcie co ma sie znaleźć na nowej ulotce 1 % i napiszcie tu lub na miala mojego marloneczek@wp.pl

Kto może stanąć w marketach zookarina w przyszlym tygodniu i promowac sprzedaz kalendarzy? Sklepy do wyboru - gdansk (szadółki, chełm, matarnia, morena), Gdynia (kcynska, nowowiczlinska, abrahama) i Rumia. Prosze aby kazdy wybral sobie jakis sklep i konkretny dzien, jest to wazne, zostalo im nadal 100 kalendarzy :(
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt sty 13, 2012 15:50 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z345520370 niepokojące :( 501 666 009 ktoś znajomy?

Szóstka szczeniaków urodzonych 26.11.2011 szuka dobrego nowego domu.

Matka szczeniaków - Kita (na zdjęciu) - jest mieszańcem średniej wielkości, bardzo przyjazna, kochająca ludzi a szczególnie dzieci. Zaszła w ciążę będąc jeszcze w schronisku, tak więc ojciec szczeniaków jest nieznany.

Dzieciaki są zdrowe, zadbane, wesolutkie. Są odrobaczone, zaszczepione, posiadają książeczki. Jest jedna dziewczynka i pięc chłopaków. Mają obecnie 6 tygodni, gotowe do adopcji będą od 18 stycznia.

Zapraszam do odwiedzin w Gdyni (Działki Leśne).
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sty 13, 2012 17:34 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Z dzisiejszej gazety rozdawanej w mieście, Express bodajże:
Oddam ponad 2 letnią rasową, ruda kotka norweska, do oddania w dobre ręce. 517 683 451.

Warto przechwycić, zwłaszca jeśli nie była sterylizowana nie daj bóg...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt sty 13, 2012 17:35 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

XAgaX pisze:
Marlon pisze:
aga marczak pisze:Marlon tam nie ma co i nie ma do kogo pisać,to przygłupy z którymi się nie dyskutuje bo to do zgniłych mózgów nie dociera i nie dotrze

Tak ale to mój wątek i musze coś na to odpisywać :(

Postanowiłam Cię trochę wesprzeć celem powszechnej edukacji :)

Ja też dorzuciłam swoje 5 groszy :/

jamagda1

Od: Pt kwi 15, 2011 10:12

Post » Pt sty 13, 2012 18:32 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Marlon pisze:Pomyślcie co ma sie znaleźć na nowej ulotce 1 % i napiszcie tu lub na miala mojego marloneczek@wp.pl

Kto może stanąć w marketach zookarina w przyszlym tygodniu i promowac sprzedaz kalendarzy? Sklepy do wyboru - gdansk (szadółki, chełm, matarnia, morena), Gdynia (kcynska, nowowiczlinska, abrahama) i Rumia. Prosze aby kazdy wybral sobie jakis sklep i konkretny dzien, jest to wazne, zostalo im nadal 100 kalendarzy :(

Jesli o mnie chodzi to pasuje mi 18,20,22 stycznia Matarnia
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pt sty 13, 2012 18:38 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Marlon pisze:Pomyślcie co ma sie znaleźć na nowej ulotce 1 % i napiszcie tu lub na miala mojego marloneczek@wp.pl

Mogę z kimś do pary...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt sty 13, 2012 18:43 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szczeniaki-szukaja-domu-W0QQAdIdZ345520370 niepokojące :( 501 666 009 ktoś znajomy?

Szóstka szczeniaków urodzonych 26.11.2011 szuka dobrego nowego domu.

Matka szczeniaków - Kita (na zdjęciu) - jest mieszańcem średniej wielkości, bardzo przyjazna, kochająca ludzi a szczególnie dzieci. Zaszła w ciążę będąc jeszcze w schronisku, tak więc ojciec szczeniaków jest nieznany.

Dzieciaki są zdrowe, zadbane, wesolutkie. Są odrobaczone, zaszczepione, posiadają książeczki. Jest jedna dziewczynka i pięc chłopaków. Mają obecnie 6 tygodni, gotowe do adopcji będą od 18 stycznia.

Zapraszam do odwiedzin w Gdyni (Działki Leśne).

Myslicie, ze to mozliwe, ze schronisko wyadoptowalo szczenna suke :?: Nie znam sie, ale wg mnie tak to nie powinno wygladac. powinna byc sterylka aborycyjna :!:
"Niech no on tylko wróci,
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
że tak z kotem nie można.
Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach". W. Szymborska

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130647

anula790820

Od: Sob lut 19, 2011 21:49

Post » Pt sty 13, 2012 18:43 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

aga marczak pisze:Wejherowo : {Pani w ciąży 6 letnia niebieska persiczka na bruk :(

Czy ktoś może pomóc?

Edukacja nic nie pomaga ? Nie wiem czemu ciąża = pozbycie kota :( Moje obie córki mają alergię i mimo to nie wyrzuciłam kotów na bruk ( starsza silnie na roztocza uczulona,młodsza za mała by zrobić testy oby nie była na koty uczulona)
Ja mam super pediatrę uważa że warto malutkie dziecko chować ze zwierzakami bo później w przyszłości jest duże prawdopodobieństwo że na zwierzaki nie będzie uczulone.Moja córcia ma skórę jak papier ścierny swędzi ją ja bez przerwy smaruję kremami specjalnymi.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt sty 13, 2012 18:47 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Marlon pisze:http://www.moja-rumia.pl/forum/viewtopic.php?t=2445&sid=73623a1c63b529e05f3ae9613c49b13f

Napiszcie coś bo mi się nogi ugięły.

Anula, Tobie wstyd? Wiesz jak mi? Tragicznie wstyd za ludzi z Rumi, nie warto nic umieszczać na tym forum.

Monika bardzo współczuje :(

Podczytalam to... I brak mi slow... Faktycznie, to jakis przyglup pisze, zaslepiony jadem nienawisci do kotow :!:
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
pomalutku,

anula790820

Post » Pt sty 13, 2012 18:52 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

KaleidoStar pisze:Z dzisiejszej gazety rozdawanej w mieście, Express bodajże:
Oddam ponad 2 letnią rasową, ruda kotka norweska, do oddania w dobre ręce. 517 683 451.

Dzwonie nikt nie odbiera
Obrazek

aga marczak

Post » Pt sty 13, 2012 19:14 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

kinga-kinia pisze:
aga marczak pisze:Wejherowo : {Pani w ciąży 6 letnia niebieska persiczka na bruk :(

Czy ktoś może pomóc?

Edukacja nic nie pomaga ? Nie wiem czemu ciąża = pozbycie kota :( Moje obie córki mają alergię i mimo to nie wyrzuciłam kotów na bruk ( starsza silnie na roztocza uczulona,młodsza za mała by zrobić testy oby nie była na koty uczulona)
Ja mam super pediatrę uważa że warto malutkie dziecko chować ze zwierzakami bo później w przyszłości jest duże prawdopodobieństwo że na zwierzaki nie będzie uczulone.Moja córcia ma skórę jak papier ścierny swędzi ją ja bez przerwy smaruję kremami specjalnymi.

A mnie zastanawia jedno: czy taka osoba ma jakiekolwiek wyrzuty sumienia, czy choc troche jej zal, ze oddaje kilkuletniego przyjaciela...
Ciekawi mnie, jak bedzie wygladalo przekazanie kotki - tak poprostu z rak do rak i po sprawie :?: Jakos ciezko mi sobie wyobrazic ta sytuacje :? A moze ja mam za slaba wyobraznie :roll:
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
pomalutku,

anula790820

Post » Pt sty 13, 2012 19:26 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

anula790820 pisze:
A mnie zastanawia jedno: czy taka osoba ma jakiekolwiek wyrzuty sumienia, czy choc troche jej zal, ze oddaje kilkuletniego przyjaciela...
Ciekawi mnie, jak bedzie wygladalo przekazanie kotki - tak poprostu z rak do rak i po sprawie :?: Jakos ciezko mi sobie wyobrazic ta sytuacje :? A moze ja mam za slaba wyobraznie :roll:

Kobieta w ciąży, nieświadoma/nieuświadomiona(HORMONY) ...plus lekarz idiota... albo plus jakaś zabobonna strona z serii dr Google...
Nie wytłumaczysz takiej...klamka zapadła.
To jest jak rozmowa z kimś z jakiejś sekty... tylko i tylko on ma rację i inaczej być nie może...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt sty 13, 2012 20:49 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

aga marczak pisze:
KaleidoStar pisze:Z dzisiejszej gazety rozdawanej w mieście, Express bodajże:

Dzwonie nikt nie odbiera

Dodzwoniłam się,Pan powiedział,że to pomyłka 8O
Obrazek

aga marczak

Post » Pt sty 13, 2012 20:58 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

moze ktos chcial panu jaja porobic ...

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Pt sty 13, 2012 21:12 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

To moze by jeszcze nr tel zweryfikowac...
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
pomalutku,

anula790820

[poprzednia][następna]