Lilka jest identyczna jak moja milka no ale Kaja jest tak zjawiskowa, że jak bym miała ja w domu to mój wzrok by ją prześladował wszędzie coś nieprawdopodobnego :1luvu
Super filmiki Lilka jest baaardzo delikatna od małego nie widać żeby była nadpobudliwa Dzięki takiej kotce Kaja nie nabierze (nie nabrała)złych nawyków Ślicznotki
ninakiler pisze: Jesu... przepraszam... wyrzucilam tu wszystkie zale ... nawet nie zauwazylam jak sie rozpisalam... ale mi glupio za ten wirtualny pamietnik
Jeszcze raz kiedyś przeczytam takie zdanie jak to, to Ci nakopę do doopy jak do tego Radomska pojedziemy Potrzebowałas,wyrzuciłaś z siebie,a my jestesmy po to,żeby Cię wysłuchać i wesprzeć co niniejszym czynimy i tulamy Cię Nie umiem CI doradzić,ale moc ciepłych mysli przesyłamy
Teraz z tymi kontraktami to jest taki burdel ,że szok Lekarze poza tym nie wypisuja recept z refundowanymi lekami tylko trza płacić całe 100 %
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)