Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pt sty 13, 2012 13:23 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Jakie stado 8O :1luvu:
I pingwinki cuudne i włochacz bandyta :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 13, 2012 13:24 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Potffory pięknie dziękują :lol:

Marcus jest birmańczykiem ... do tego zezowatym :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 13, 2012 13:25 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Petka - super te kociambry Twoje sa... Marcus powala uroda, to fakt :)
Fajne stado masz :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt sty 13, 2012 13:29 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Kot birmański oczozbieżny, to do czegoś zobowiązuje ! :ok: :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt sty 13, 2012 13:38 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzyśka pisze:PW wysłałam.

Z okazji piątku trzynastego mam okazyjny wierszyk:

Na górze róże
Fiołki na dole
Tak mi się nie chce,
że ja pier****
:mrgreen:

:ryk: od dziś będę sobie tak "brąchać" pod nosem czasami :ok:

Mróz zapowiadaj, śniegi to każdy się chce gdzieś w ciepełku zakotwiczy - a że u Czarownic zawsze ciepłe słowo się znajdzie i balsam na zmrożona dusze polejemy to i lgną do nas kobitki :mrgreen:

Petka, NITKA/KARINKA -Piękne macie koty :1luvu: - no kociary trzeba przyznać pełną gębą i rozmachem - nie takie jak ja pitu pitu kotki dwa :wink:

Dumna jestem z siebie niesłychanie - przyszły szafki z koszami do łazienki - sama osobiście swymi kobiecymi łapkami cudnie wsjo poskręcałam, kołeczkami i klejem posklejałam i stoją dumnie już zapakowane. Pękam w szwach
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt sty 13, 2012 14:10 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

No chłopak będzie marcowy. I na pewno baranek (po tatusiu musi być, bo tatuś tak sobie życzy :roll: ). Jak ja wytrzymam z dwoma baranami w domu. :lol:

Miałam dziś taaaaaką liste rzeczy do zrobienia. A nie zrobiłam nic. :ryk: U mnie na Mazowszu raz pada śnieg, raz świeci slońce. Koty się pospały, nawet nie chce im się d...podnieść, tż w robocie, więc mogę sobie spokojnie leżeć w łóżku i jeść. :ryk:
Byłoby prawie idealnie, gdyby nie te wyrzuty sumienia, że tyle nie zrobione.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt sty 13, 2012 14:16 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

A ja w wysokiej ciąży miałam odpał sprzątaniowy :twisted: Sprzątałam, myłam, kupowałam, prasowałam. Do dziś się sobie dziwię jaki mnie ogarnął szał gniazda, hormony ... :D . Tyle ile ja sie naprasowałam wtedy (a dostałam trzy tony ubranek) i przez pierwszy rok małej to jest niepowtarzalne. Teraz sobie odbija i żelazko wyciągam od wielkiego dzwonu :mrgreen: .
Ostatnio edytowano Pt sty 13, 2012 14:22 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

psiama

Post » Pt sty 13, 2012 14:18 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mruśkowa...ja mam barana - córkę. Wybór padł - robimy dziecko to wyjdzie baran, fajny znak. No i wyszedł nam ten baranek :ok:

Pasiama - miałam identycznie - nawet jak się mała urodziła to mnie po prostu relaksowała deska malusie ubranka i żelazko ommm

Asia_Siunia

Post » Pt sty 13, 2012 14:24 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Gniazdowanie - jest obecnie uznanym objawem późnej ciąży :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt sty 13, 2012 14:27 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Zgadza się AYO. Na własnym osobistym przykładzie zobaczyłam co hormony robią z babą, która dzieci jakoś tak nigdy nie za bardzo ... :mrgreen: Psychika się wywraca o 180 stopni. Syndrom gniazda i instynkt macierzyński jest bardzo silny :wink:
Obrazek

psiama

Post » Pt sty 13, 2012 14:33 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama pisze:Zgadza się AYO. Na własnym osobistym przykładzie zobaczyłam co hormony robią z babą, która dzieci jakoś tak nigdy nie za bardzo ... :mrgreen: Psychika się wywraca o 180 stopni. Syndrom gniazda i instynkt macierzyński jest bardzo silny :wink:

Mi tak zostało :wink:

Asia_Siunia

Post » Pt sty 13, 2012 14:36 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Jak Ci z tym dobrze - OK. Ja kocham dzieci do szaleństwa, ale bardzo wybiórczo, np.swoje :mrgreen: Lubię dzieciaki znajomych, ale obcych dzieci ... się boje :twisted:
Za to zatracam się w kazdym szczeniaczku i kociaczku bez wyjątku :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Pt sty 13, 2012 14:39 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama pisze:Jak Ci z tym dobrze - OK. Ja kocham dzieci do szaleństwa, ale bardzo wybiórczo, np.swoje :mrgreen: Lubię dzieciaki znajomych, ale obcych dzieci ... się boje :twisted:
Za to zatracam się w kazdym szczeniaczku i kociaczku bez wyjątku :mrgreen:

Jesoo...ma to samo 8O

HELP

Czy jak się wsypie kreta (granulki) do otworu zlewu to powinny stamtąd dochodzić dziwne dźwięki, dziwne zapachy i...dym 8O 8O 8O :?: :?: :?:

Asia_Siunia

Post » Pt sty 13, 2012 14:41 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Bliźnięta duchowe :?: :twisted:

Jak zalałaś granulki za gorąca wodą - tak będzie :mrgreen: Piękny to jest wtedy efekt ! To z utopsji.
Dolej letniej wody, będzie OK.
Mam nadzieję, że nie masz rur, do których nie wolno wsypywac tych granulek (na opakowaniu pisało) :roll: .
Obrazek

psiama

Post » Pt sty 13, 2012 14:42 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

A ja wiłam gniazdo przed ciążą. Jak wzięlismy pierwokota (a pierwokot w tym roku skończy 3 lata). :mrgreen: Potem mi przeszło.
A prasować uwielbiam! I mam spór z teściową, że nie powinnam tyle stać, rozpieszczam chłopa wyprasowanymi koszulami, itd.

Asia_Siunia, ja mam baranka tż. Rogate i uparte toto!

Z kretem - nie wiem, czy dym. Syk się może wydawać. :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

[poprzednia][następna]