Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 18:48 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Moja wypowiedź nie była przeciwko xAgax.
Wiosna idzie, a z wiosną kociaki. Setki kociaków. Nie jest ważne, kto "zaczął wojnę", ważny skutek.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 06, 2012 19:19 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

MalgWroclaw pisze:Moja wypowiedź nie była przeciwko xAgax.
Wiosna idzie, a z wiosną kociaki. Setki kociaków. Nie jest ważne, kto "zaczął wojnę", ważny skutek.

Wiem że nie była :) skutek jest taki, jaki każdy widzi :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt sty 06, 2012 19:20 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Właśnie :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 06, 2012 23:03 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Moja wypowiedź też nie była przeciwko Adze.
Czytam wątek onkologiczny i wiem ile kosztuje dziewczyn wysiłku odzyskać od fundacji pieniądze wpłacone przez forumowiczki miau.
Ta kasa kk jest dobry pomysł, tylko ważne, żeby było pewne do kogo wpłacamy pieniądze. Ja wtedy 10 zł będę wpłacać.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob sty 07, 2012 7:57 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Fajna inicjatywa, nie sadzicie?
viewtopic.php?f=21&t=137031&hilit=mopsik
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 07, 2012 9:14 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

ewar pisze:Fajna inicjatywa, nie sadzicie?
viewtopic.php?f=21&t=137031&hilit=mopsik

Świetna :D

olafen pisze:Moja wypowiedź też nie była przeciwko Adze.
Czytam wątek onkologiczny i wiem ile kosztuje dziewczyn wysiłku odzyskać od fundacji pieniądze wpłacone przez forumowiczki miau.
Ta kasa kk jest dobry pomysł, tylko ważne, żeby było pewne do kogo wpłacamy pieniądze. Ja wtedy 10 zł będę wpłacać.

nie powiedziałam, że przeciwko mnie- po prostu zabrzmiała dla mnie jak wrzucenie wszystkich fundacji do jednego worka. Nie każda fundacja jest zła :)

MalgWroclaw pisze:
XAgaX pisze:Chyba tak trzeba będzie zrobić, innego wyjścia nie widzę.

Wyjścia nie widzisz, ale zobacz w wyobraźni skutki. Ludzie mają coraz mniej pieniędzy, więc będzie coraz więcej kotów.

nie do końca tak jest - szerzej mogę napisać na PW, o co mi chodzi. I niestety sama nie dam sobie rady ze wszystkim, kolejną fajną inicjatywę rozwalono, dziewczynom "gratuluję" "sukcesu".

Meg, "swoje" kastracje w XI i XII opłaciłam sama, kasa poszła chyba tylko na 2 kotki Lilianny, z dopłatą ode mnie.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sty 13, 2012 13:19 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Na czym w końcu stanęło? Czy KK będzie funkcjonować?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt sty 13, 2012 13:29 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Wygląda na to, że nie będzie :(

W każdym razie moją zadeklarowaną comiesięczną kwotę wpłaciłam na akcję kastracyjną fundacji Chatul.
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Pt sty 13, 2012 13:37 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Niedobrze :( Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...

Lemoniada

Post » Pt sty 13, 2012 14:21 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Lemoniada pisze:
Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...

Ja tu jestem jak ten Salomon (Salomona przepraszam za porównanie), co z pustego nie naleje... rozgrywki personalne mnie nie interesują (choć powyższy tekst odebrałam wybitnie negatywnie), ale widzę, że część osób swoją decyzję podjęło na tej bazie, nic na to nie poradzę.

Wszystkim wspierającym Fundację Chatul, która swoją opieką kastracyjną obejmuje coraz więcej kotów (i psów), z całego serca dziękuję :1luvu: :1luvu: Informuję, że Chatul ma swoje subkonto tylko kastracyjne, pieniądze wpłacane na nie nie idą na żaden inny cel.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt sty 13, 2012 14:27 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

XAgaX pisze:
Lemoniada pisze:Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...

Ja tu jestem jak ten Salomon (Salomona przepraszam za porównanie), co z pustego nie naleje... rozgrywki personalne mnie nie interesują (choć powyższy tekst odebrałam wybitnie negatywnie), ale widzę, że część osób swoją decyzję podjęło na tej bazie, nic na to nie poradzę.

Mój? Dlaczego?

Lemoniada

Post » Pt sty 13, 2012 14:59 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Lemoniada pisze:
XAgaX pisze:
Lemoniada pisze:Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...

Mój? Dlaczego?

Można go odczytać, że się obrażam i zabieram zabawki, a koty na tym tracą.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sty 13, 2012 15:26 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

XAgaX pisze:
Lemoniada pisze:
XAgaX pisze:

Mój? Dlaczego?

Można go odczytać, że się obrażam i zabieram zabawki, a koty na tym tracą.

Nie wiem dlaczego, bo nawet mi to myśl nie przeszło. Źle mnie odebrałaś.

Lemoniada

Post » Pt sty 13, 2012 15:40 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

W takim razie przepraszam :)

Ja chętnie poprowadzę KK dalej, ale a) najchętniej poprzez fundację i b) potrzebuję wsparcia i chętnych darczyńców.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt sty 13, 2012 16:38 Re: Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

XAgaX pisze:W takim razie przepraszam :)

Ja chętnie poprowadzę KK dalej, ale a) najchętniej poprzez fundację i b) potrzebuję wsparcia i chętnych darczyńców.

Nie ma sprawy :) To czekam na rozwój sytuacji. I proszę o wskazanie numeru konta do przelewu deklaracji :)

Lemoniada

[poprzednia][następna]