Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Moja wypowiedź nie była przeciwko xAgax.
Wiosna idzie, a z wiosną kociaki. Setki kociaków. Nie jest ważne, kto "zaczął wojnę", ważny skutek.
ewar pisze:Fajna inicjatywa, nie sadzicie?
viewtopic.php?f=21&t=137031&hilit=mopsik
olafen pisze:Moja wypowiedź też nie była przeciwko Adze.
Czytam wątek onkologiczny i wiem ile kosztuje dziewczyn wysiłku odzyskać od fundacji pieniądze wpłacone przez forumowiczki miau.
Ta kasa kk jest dobry pomysł, tylko ważne, żeby było pewne do kogo wpłacamy pieniądze. Ja wtedy 10 zł będę wpłacać.
MalgWroclaw pisze:XAgaX pisze:Chyba tak trzeba będzie zrobić, innego wyjścia nie widzę.
Wyjścia nie widzisz, ale zobacz w wyobraźni skutki. Ludzie mają coraz mniej pieniędzy, więc będzie coraz więcej kotów.
Lemoniada pisze:Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...
XAgaX pisze:Lemoniada pisze:Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...
Ja tu jestem jak ten Salomon (Salomona przepraszam za porównanie), co z pustego nie naleje... rozgrywki personalne mnie nie interesują (choć powyższy tekst odebrałam wybitnie negatywnie), ale widzę, że część osób swoją decyzję podjęło na tej bazie, nic na to nie poradzę.
Lemoniada pisze:XAgaX pisze:Lemoniada pisze:Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...
Ja tu jestem jak ten Salomon (Salomona przepraszam za porównanie), co z pustego nie naleje... rozgrywki personalne mnie nie interesują (choć powyższy tekst odebrałam wybitnie negatywnie), ale widzę, że część osób swoją decyzję podjęło na tej bazie, nic na to nie poradzę.
Mój? Dlaczego?
XAgaX pisze:Lemoniada pisze:XAgaX pisze:Lemoniada pisze:Może jednak XAgaX się nie zniechęci? Albo ktoś inny spróbuje wskrzesić KK...
Mój? Dlaczego?
Można go odczytać, że się obrażam i zabieram zabawki, a koty na tym tracą.
XAgaX pisze:W takim razie przepraszam![]()
Ja chętnie poprowadzę KK dalej, ale a) najchętniej poprzez fundację i b) potrzebuję wsparcia i chętnych darczyńców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 584 gości