Piękna Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2012 11:28 Piękna Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Witaj dobry człowieku ...

Nazywam się Kitka, mam 3 lata.

Szukam nowego domu, z pełną miską, czystą kuwetą i ręką do drapania za uchem.
Teraz mieszkam w bloku, mam bardzo fajnych opiekunów,
ale pracują po 12h, a ja sama w domu tęsknię ...

Może ty dasz mi nowy dom ?
I poświęcisz mi troszke więcej czasu ?

Jestem przyjacielska, miła, nie rozrabiam, nie drapię mebli, korzystam z kuwety i jestem bardzo czystym kotkiem. Jestem też bardzo mądrym i rozumnym kotkiem. Państwo u których teraz mieszkam wiele mnie nauczyli i nie jestem wymagająca :)
Lubie spać na oknie... mam swoją ulubioną miseczkę i poduszkę, którą zabiorę do nowego domu.
Mruczę głośno jak mnie będziesz drapał za uchem i po brzuszku ....
Mam książeczkę zdrowia, regularnie chodzę do weterynarza.

P.S- Jesteśmy zmuszeni znaleźć Kitce lepszy dom, gdzie ktoś znajdzie dla niej więcej czasu, na który zasługuje.
Ale zastrzegam sobie, możliwość wyboru nowego opiekuna.
Zależy mi na tym, żeby Kitka znalazła NAPRAWDĘ DOBREGO właściciela.
Najlepiej mieszkanie w bloku, bo Kitka dobrze się w nim czuje, a jest kotem niewychodzącym !

Kontakt: 503 454 350

lub mail: wwwiola@onet.eu

http://allegro.pl/piekna-kitka-szuka-no ... 76157.html

wwwiola_

Od: Czw sty 12, 2012 11:23

Post » Czw sty 12, 2012 14:14 Re: Piękna Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

a moze dokupisz drugiego kotka? kicia nie bedzie sie nudzic i zostanie u ciebie
gerardbutler

Post » Pt sty 13, 2012 10:30 Re: Piękna Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Też tak myślę :) drugiego kotka sobie sprawcie. Ja jeszcze kotów własnych nie mam ale już czekają aż remont się skończy. Będą od razu dwa :D

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Sob sty 14, 2012 17:33 Re: Piękna Kitka, szuka nowego domu. Czeka na Ciebie?

Drugi kot to dobry pomysł. Moje koty mają siebie i wcale nie koniecznie chcą z nami jakiś zażyłych kontaktów. Oczywiście nie mówię o sytuacji kiedy jemy coś dobrego :mrgreen: Wtedy to się opędzić nie idzie.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43