Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 1:16 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa!!! :))) foty s.50,53

joanna3113 pisze:zaznaczam

zapraszam :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 13, 2012 1:17 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa!!! :))) foty s.50,53

Miś szaleje.
Bawi się wszystkim co mu wpadnie pod łapy po drodze, jak biegnie :mrgreen:
Niestety też przegania kotki, zwłaszcza Mikunie... muszę z nim pogadać :ok: :ok: :ok:
Dzisiaj go pogłaskałam i chyba ma zdecydowanie lepsze futerko niż w czasie choroby, mięciutkie i przyjemne w dotyku.
Nawet mam foty, ale si;ly brak na wstawienie.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sty 13, 2012 2:29 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa!!! :))) foty s.50,53

Mis szaleje. Biega po calym mieszkaniu z kawalkiem wola np podrzucajac go w gore.
Ja juz w lozku,ale parze ziolka antygrypowe...

Marzenia11

Post » Pt sty 13, 2012 7:56 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-coraz więcej przytulania...foty s.50,53

Marzenia11 pisze:
Mruśkowo pisze:U mnie dziś była polka, bo tż wlazł w zygulca kotecka. I od reazu stwierdził, że to na pewno nie jest jego kota, tylko mojego.

:smokin: jakby Ci tu napisać..... :mrgreen:

Tak, tak wiem. :lol: 8)
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt sty 13, 2012 10:29 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa!!! :))) foty s.50,53

:D

Marzenia11

Post » Pt sty 13, 2012 17:59 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa!!! :))) foty s.50,53

Marzenia11 pisze:Mis szaleje. Biega po calym mieszkaniu z kawalkiem wola np podrzucajac go w gore.
Ja juz w lozku,ale parze ziolka antygrypowe...

Zabawię się w starą ciotkę :o grypę trzeba wypocić i wyleżeć, dużo cytrusów (witamina c), rosołek bardzo wskazany, nogi moczyć w bardzo gorącej wodzie z dużą ilością soli, smarować czymś rozgrzewającym nogi (skarpety na noc), plecy i klatkę piersiową, nie ma to tamto. Mój kolega zmarł w wieku 31 lat na powikłania pogrypowe. Wirus ma gdzieś antybiotyki. Nie żebym straszyła, a jak wystraszyłam to jeszcze lepiej. :D
joanna3113

Post » Nie sty 15, 2012 10:46 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa!!! :))) foty s.50,53

No to dziś się budzę i słyszę sapkę... patrzę dookoła łózka, ale w zasięgu wzroku nie ma nic w kolorze rudym a sapka jest. I to całkiem blisko. Rozglądam się ponownie, podnosząc głowę, aby lepiej widzieć i nie widzę. Nasłuchuję więc probując zlokalizować kota i... znajduję go w nogach u mnie, na kołderce obok Notuni :D :piwa: :piwa: :piwa:

Generalnie się cieszę, ale troszkę jakby mniej bo wczoraj już wyraźnie widziałam, zę Miś ostro rzuca się na Mikę i Nutkę też i nie jest to fajne...
czas na ogłoszenia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie sty 15, 2012 10:53 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Marzenia, dużo zdrówka życzę :piwa:
Ja od ubiegłej soboty walczę z przeziębieniem.
Może mróz tę francę wytłucze w końcu.

A Misiek zuch chłopak :ok: Tylko żeby dziewczyn tak nie ganiał :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 15, 2012 14:01 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

cieszę się, że chłopak odważył się żyć :D
:ok: :ok: za dobry domek

Dziewczyny, zdrowieć!!!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie sty 15, 2012 16:49 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Marzeniu, mogę na Twoim wątku zaprosić? viewtopic.php?f=20&t=137944
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 19, 2012 2:39 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

To bardzo ważna sprawa :!: :!: :!:

alab108 pisze:Marzeniu, mogę na Twoim wątku zaprosić? viewtopic.php?f=20&t=137944

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 2:51 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Troszkę fot :wink:

Po kilku rentgenach i osłuchiwaniu przez wetkę - Miś w transporterku czeka na efekty konsultacji.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11 pisze:Miś już drugą noc okupuje ukochaną budkę najpierw Dużej, a potem Miki. Mika, nie byłaby sobą, próbuje go wypędzić spojrzeniem siedząc lekko wyżej, na pudełku przy Misiu, ale Miś leży do niej tyłem więc bez efektu.

Obrazek Obrazek

Marzenia11 pisze: Natomiast jak kazdy kot, czasem idzie do kuwety czy miski z piciem i wtedy Mika natychmiast lezy na budce. :D Misiek goopi nie jest - wrócił i położył się OBOK i częściowo NA Mice i swojej ukochanej budce. :D :D :D

Obrazek

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Ooo, a co Mikusia na to? 8O

A jak myślisz? :D Przecież to twardzielka. Nawet nie drgnęła. A Misiek częściowo za budką leży. I sapie.

Obrazek Obrazek

C.D.N :D

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 2:56 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Dopiszę jeszcze, ze w poniedziałek byłam na wizycie kontrolnej Misia.
Po dwóch tygodniach leczenia antybiotykiem Miś jest zdrowy. Coraz dłużej oddycha bezgłosnie i przyzwyczaiłam się do spania w ciszy w nocy. Dzięki brakowi rzężenia charczenia chrapania itp itd wetka wyraźnie usłyszała szmer nad sercem. Policzyła też i Miś ma 3-4 dodatkowe skurcze serca na minutę co podobno jest całkiem przyzwoitym wynikiem, ale to wszystko oznacza jedno: Miś jest pacjentem kardiologicznym. Niewykluczony jest też czynnik emocjonalny (co Mis bardzo ładnie zademonstrował pani doktor) ktory powoduje silniejszy skurcz oskrzeli. Wetka ma pomysł na lek, który może mu pomóc, ale punkt wyjścia jest jeden: wszelkie dalsze leczenie czy diagnostyka MUSI być za zgodą kardiologa, czyli szykujemy się na echo serca za...160zł :roll:
Na szczęście nie jest to pilna sprawa, ale z drugiej strony czas na ogłoszenia, bo nie zapominajmy że Miś to tymczas...
Tym bardziej, że prowadzi wojny "w zabawie "OF KORS, ale w efekcie tej zabawy Duża miała strup wielkości 5zł za uchem a Miś to co myslałam, ze jest grzybkiem na nosie, to najzwyklejszy strup po jakiejś kociej potyczce.
generalnie jest super :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pani doktor potwierdziła, ze Miś się poprawił (choć zadna z nas nie pamięta czy go ważyłam i jeśli tak to jaka była waga) i że się taki misiowaty robi :mrgreen: i że ładniej wygląda. :wink:

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 7:33 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

I tak trzymajcie :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 19, 2012 8:13 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-pierwsza zabawa i wspólne spanie!!!:)))

Miś cudny :1luvu: :ok:
joanna3113

[poprzednia][następna]