PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro sty 11, 2012 18:13 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Obrazek

Puffka indywidualna.... ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Śro sty 11, 2012 21:51 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Moje jeszcze malusie (wiekiem nie wyglądem 8) mają 4 miesiące wczoraj skończone :1luvu: :1luvu: :1luvu: ) i używają puffki jako świetnego miejsca na harce :ryk: :ryk: :ryk: W końcu wypełnienie tak fajnie szeleszczy 8) 8) 8)

Obrazek

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Czw sty 12, 2012 8:22 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

passa pisze:Obrazek

Puffka indywidualna.... ;)

Czyżby moja?? :1luvu: :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw sty 12, 2012 14:21 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Malgosia Wroc pisze:Moje jeszcze malusie (wiekiem nie wyglądem 8) mają 4 miesiące wczoraj skończone :1luvu: :1luvu: :1luvu: ) i używają puffki jako świetnego miejsca na harce :ryk: :ryk: :ryk: W końcu wypełnienie tak fajnie szeleszczy 8) 8) 8)

O,Małgosia :1luvu:
Już myślałam,że zapomniałaś o Puffkowie...Rzeczywiście pomysł z rozmiarem puffy się sprawdza,mieszczą się dwa dorastające koty i jeszcze plac zabaw :mrgreen:
Wszystkich niezorientowanych pragnę poinformować,że na tej puffce jest Ptyś i Balbinka - faworyci listopadowego konkursu na miss i mistera miau...Czyli ogólnie jest to zamówienie specjalne ;)

Poza tym po prostu muszę się pochwalić,że właśnie sprzedałam pierwszą swoją puffkę zagramanicą :mrgreen: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Jodełkę. W eurach sprzedałam. Do Francyji jedzie ;) :1luvu:

Justyno - tak,to Twoja :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Czw sty 12, 2012 15:05 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

passa gratuluję pierwszej euro-transakcji :ok: :mrgreen:
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Czw sty 12, 2012 15:16 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Yasmin pisze:passa gratuluję pierwszej euro-transakcji :ok: :mrgreen:

A dziękuję :oops: Było od tego zaczynać jak widzę, bo to jednak inne sumy są 8) :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Czw sty 12, 2012 15:19 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Mojego parapetnika jak nie było, tak nadal nie ma. Miał być wysłany przed Świętami, więc już chyba minęło dwa tygodnie. Może już czas złożyć reklamację na poczcie?
Obrazek
Obrazek

Manasalu

Od: Śro cze 15, 2011 17:35

Post » Czw sty 12, 2012 16:30 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Szkoda, że nie mam swojego kota, bo puffę już by miał :D przepiękne!

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw sty 12, 2012 16:31 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Malgosia Wroc pisze:Moje jeszcze malusie (wiekiem nie wyglądem 8) mają 4 miesiące wczoraj skończone :1luvu: :1luvu: :1luvu: ) i używają puffki jako świetnego miejsca na harce :ryk: :ryk: :ryk: W końcu wypełnienie tak fajnie szeleszczy 8) 8) 8)

Obrazek

AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet mój maskotek się załapał na zdjęciu :D

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw sty 12, 2012 17:13 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

passa pisze:

O,Małgosia :1luvu:
Już myślałam,że zapomniałaś o Puffkowie...Rzeczywiście pomysł z rozmiarem puffy się sprawdza,mieszczą się dwa dorastające koty i jeszcze plac zabaw :mrgreen:
Wszystkich niezorientowanych pragnę poinformować,że na tej puffce jest Ptyś i Balbinka - faworyci listopadowego konkursu na miss i mistera miau...Czyli ogólnie jest to zamówienie specjalne ;)

Poza tym po prostu muszę się pochwalić,że właśnie sprzedałam pierwszą swoją puffkę zagramanicą :mrgreen: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Jodełkę. W eurach sprzedałam. Do Francyji jedzie ;) :1luvu:

Nie zapomniałam, ale była na poczcie przed sylwestrem a odebrałam po... :oops: :oops: :oops: :oops: I stąd nie miałam jak wcześniej wstawić zdjęcia, dlatego teraz grzecznie szybciucho nadrabiam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gratulacje z okazji transakcji na skalę Europejską :ryk: :ryk: :ryk: teraz stałaś się międzynarodowa 8) 8) 8)

Malgosia Wroc

Post » Pt sty 13, 2012 7:36 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

Dotarła moja puffka!! Cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chrobotek od razu wiedział co i jak, wgramolił się i tak juz został :ryk: Potem zrobie zdjęcie. Sprawdzał tez czy opakowanie przesyłki nadaje sie do leżenia, niestety było mniej wygodne :ryk: :ryk:
TŻ też zachwycony, sam chciał sie kłaść, ale wybiłam mu to z głowy :lol:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt sty 13, 2012 12:51 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

michalinadzordz pisze:AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet mój maskotek się załapał na zdjęciu :D

Tak właśnie gdzieś skądś kojarzyłam takie koty,tylko nie wiedziałam kto je robi... Urocze ;)

justyna p pisze:TŻ też zachwycony, sam chciał sie kłaść, ale wybiłam mu to z głowy :lol:

No mam nadzieję... :twisted: Faceci lubią sobie poważyć,nawet jak tego nie widać. Ogólnie nie powinno się nic stać,ale tak czy inaczej,jest to puffka kocia ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pt sty 13, 2012 17:58 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Jodełka...

michalinadzordz pisze:AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet mój maskotek się załapał na zdjęciu :D

Nawet nie wiedziałam, że to Twoje 8O 8O 8O 8O Dla mnie to po prostu była zabawka Ptysiów, która z nimi przyjechała do mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Post » Pon sty 16, 2012 13:24 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...

Jakby komuś było mało,to wklejam fotorelację z innego forum ;)

Vivien pisze:Nilpert puffujący
Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon sty 16, 2012 13:33 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...

a gdybym chciała zamówić puffę na parapet 8) ,tzn parapetnik,ale taki zeby się w nim mogły "umościć" .
Brzmi dziwnie,ale niektóre koty śpią tylko na parapecie i zimą troszkę ciągnie od szyby .
edit: ewentualnie pufka troszkę mniejsza rozmiarowo i owalna też by mogła być :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]