gerardbutler pisze:mrr pisze:Aneta.I pisze:Rozmawiałam przed chwilką z gerardbutler.
Sterylka kotek przeniesiona na jutro. Ania przetrzyma je po zabiegu i odda do pana Staszka. I tu wielka prośba w zakupie karmy dla tych kotek. Może ktoś ma jakąś karmę na zbyciu?? Może ktoś może pomóc w sfinansowaniu??
I jeszcze jedna prośba:gerardbutler pisze:bylam z nim u weta koszt odrobaczenia i odpclenia mial pchly i wszoly:(
wyniósł 40 zl prosze o pomoc w splacie
Do jakiego jedzenia te kotki są przyzwyczajone? Lepiej sucha czy mokra?
witajcie kotki jedza sucha karme z lidla pija mleko i surowe porcje rosolowe resztki z obiadu
tak sa karmione przez pana staszka i jego sasiadke pania krysie
kocice kochane ale bardzo wystraszone, szkoda ze za 10 dni bede je musiala oddac na stare smieci
ale pan staszek bardzo je kocha badz co badz, nie mozna mu zabrac wszystkich kotow bo na zawal zejdzie jak wroci...........
fajnie by bylo jak by ktos mokre i suche, np suche wieksza paczke zeby na dlugo bylo.......
ja nie dam rady niestey nic kupic bo u mnie cienko.............
grzanko czy jutro moglabym zawiezc ci tego kocurka? w jakich godzinach?
musze go oddac jednak szybko bo oszaleje na jego punkcie !
on jest taki cudny!jak moja kotka upiorzyca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trzymajcie kciuki za koteczki za dzisiejsza sterylke![]()
aha jest jedna sprawa!
chcialabym je od razu w lecznicy odrobaczyc i odpchlic, czy pomoze ktos potem w splacie zapreparaty? myslalam o strongholdzie na swierzab od razu by bylo kompleksowo na wszystko bo wiecie one pewnie bogate zycie wewnetrzne i zewnetrzne maja...........
kotki poczestowalam smila z puszki rano.....jedna bardziej pzrymilna od razu wsza,mala druga wystraszona nie tknela:(9
one sa takie kochane