Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Ja w jednej z chełmskich restauracji natknęłam się na drink o nazwie-Orgazm Apacza
Myszolandia pisze:Karolek(ona) pisze:Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:rozwalilo mnie swieto orgazmu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21 grudnia
a 5 lipca - dzien łapania za cycki
nie no polewam![]()
![]()
![]()
Miałam zacząć od tradycyjnego powitania,ale czytając posty padłam![]()
Haker1 pisze:Hej Mysiu, myślę o tobie i buziaczki przesyłam.
Haker
juana pisze:Cześć Mysiu![]()
Pilnowałem kuchni bo mysza jest![]()
Rychosław
Kociara82 pisze: najgorsze jest to, ze oni tez nie potrafia sie skontaktowac z domkiem siostry Alexa-Alinki, a niestety instnieje prawdopodobienstwo, ze ona tez....Tym bardziej, ze jak oni do Justy na tymczas trafili to tez cos chorzy byli oboje, nie pamietam na co, ale byly momenty, ze bylo tak zle... ze Justa sie bala, ze ich nie uratuje. Alex szybciej sie wykaraskal, byl silniejszy, a malenka byla na kroplowkach dosc dlugo. Czyli byla slabsza od brata.
bulba pisze:Doberek Mysiuniu najsłodsza![]()
![]()
z Sylwunią
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:
kiche_wilczyca pisze:Kociara82 pisze:no wlasnie, co innego umowa a co innego jej przestrzeganie. Nie wiem, czemu ta pani nie powiedziala nic, nie miala czasu ze mna dluzej rozmawiac, bo byla w pracy. Przypuszczam, ze gdybym nie zadzwonila to bym sie nie dowiedziala o tym.
Może się bała, nie wiedziała jak Ci to powiedzieć.
MaryLux pisze:MiaudobryJutro jest Dzień Czarnego Kota
I + K
jolab pisze:MaryLux pisze:MiaudobryJutro jest Dzień Czarnego Kota
I + K
W necie piszą,że 17 listopada.
MaryLux pisze:jolab pisze:MaryLux pisze:MiaudobryJutro jest Dzień Czarnego Kota
I + K
W necie piszą,że 17 listopada.
Ale poza tym zawsze w piątek trzynastego - tak jest na miau
kalair pisze:Cześć Mysiulku!
Kociara82 pisze:
o 17 listopada nie wiedzialam, ale o kazdym piatku 13 tego dowiedzialam sie chyba wlasnie od Inusi
17 lutego z kolei jest Swiatowy Dzien Kota
juana pisze:
A moja Duża ma kalendarz od kota Simona i tam jest napisane, że teraz 23 stycznia jest Dzień bez toreb foliowych![]()
Ryszard
Kociara82 pisze:kot Simona jest debesciak
juana pisze:JasneAle wszystkie wszystkie ? Czy te, co pasują do kotów? Bo jeśli chcesz wszystkie to będę Ci etapami pisać
juana pisze:
Ciekawe w jakim kalendarzu takie święta są![]()
![]()
![]()
rudy kociak pisze:Ja w jednej z chełmskich restauracji natknęłam się na drink o nazwie-Orgazm Apacza
Karolek(ona) pisze:rudy kociak pisze:Ja w jednej z chełmskich restauracji natknęłam się na drink o nazwie-Orgazm Apacza
mam nadzieję, że ten Apacz nic tam od siebie nie dolewa![]()
![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:rudy kociak pisze:Ja w jednej z chełmskich restauracji natknęłam się na drink o nazwie-Orgazm Apacza
![]()
![]()
kristinbb pisze:Zaglądamy i witamy grupowo![]()
![]()
ninakiler pisze:hej dziewczynki![]()
![]()
![]()
Interesujące święta nie ma co...
kristinbb pisze:Karolek(ona) pisze:rudy kociak pisze:Ja w jednej z chełmskich restauracji natknęłam się na drink o nazwie-Orgazm Apacza
![]()
![]()
o matko![]()
![]()
ninakiler pisze:Myszolandia pisze:polewam ,słuchajcie u mnie burza jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
burza w domku czy na dworze???
juana pisze:kristinbb pisze:Karolek(ona) pisze:rudy kociak pisze:Ja w jednej z chełmskich restauracji natknęłam się na drink o nazwie-Orgazm Apacza
![]()
![]()
o matko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przeklęłam ze śmiechem ale nie będę tutaj rzucać k******
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 353 gości