Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja mam Saszke bez przedniej łapki,więc tak zakopuje pieknie ,że zwirek na podłodze zostaje z kuwety,a urobek w kuwecie....dobrze,że jedna kuwete sobie upatrzył.
Jak słychać huki to wiadomo,że Saszka sprząta po sobie
asia2 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja mam Saszke bez przedniej łapki,więc tak zakopuje pieknie ,że zwirek na podłodze zostaje z kuwety,a urobek w kuwecie....dobrze,że jedna kuwete sobie upatrzył.
![]()
u Groszka też jest głośno![]()
i siarczyście
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:asia2 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja mam Saszke bez przedniej łapki,więc tak zakopuje pieknie ,że zwirek na podłodze zostaje z kuwety,a urobek w kuwecie....dobrze,że jedna kuwete sobie upatrzył.
![]()
u Groszka też jest głośno![]()
i siarczyście
![]()
No odwiedzaj nas Ciocia na naszym wątku(sama nie dowierzam,że jest i tam nawet zaglądam)
Iza_ pisze:U nas tak po sobie sprząta Gutek, jak słychać że już prawie do kafli doszedł to muszę wkraczać do akcji![]()
A koty wyczaiły że jest to dobry sposób na odciągnięcie mnie od właśnie wykonywanej pracy i danie im jeść. Cwaniaki kochane
asia2 pisze:teraz uwaga![]()
![]()
złapałam się przed chwilą na tym, ze siedzę sobie z herbatką przy komputerze i przeglądam zdjęcia Groszka.
Tęsknię za nim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, elmas, Google [Bot], puszatek i 76 gości