Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
johaśka pisze:no i z ciekawości polazlam zobaczyć co to ten pasart.....
i po co bylo leźć....... strasznie tam dużo śliczności......
vip0 pisze:Ale zwyczajnie nie zawsze w pasarcie jest wszystko...wtedy zamawiam w- uwaga, uwaga- qnszt.pl albo koralki.pl
![]()
![]()
.
johaśka pisze:vip0 pisze:Ale zwyczajnie nie zawsze w pasarcie jest wszystko...wtedy zamawiam w- uwaga, uwaga- qnszt.pl albo koralki.pl
![]()
![]()
.
kusicielka.....
to ładne jest http://www.pasart.pl/koraliki-z-zywicy,p,36645.html
Izuś będzie dobrze..... wykuruje się....
johaśka pisze:jak to masz???? nie widziałam
pokaaaaa.....
johaśka pisze:ja jak najbardziej powaznie.... wiesz ze mnie sie takie "zwykle" rzeczy podobaja
vip0 pisze:johaśka pisze:ja jak najbardziej powaznie.... wiesz ze mnie sie takie "zwykle" rzeczy podobaja
Proszszsz ...post trzeci, numer 9...ale tak jak mówię, są rozebrane, więc jakbyś miała jakis pomysł jak miałyby wyglądać, to sie zrobi i tyle.
viewtopic.php?f=20&t=133405
mamaGiny pisze:ja wracam do pisania pracy na zaliczenie ...
wejdę na koraliki po sesji ( jak się znam nie wytrzymam))) i podeślę Ci linki - jak się uda coś zrobić będę wdzięczna - ja podam koraliczki a inwencja należy do Ciebie
![]()
dziś pozdrawiam już prawie nocnie
johaśka pisze:vip0 pisze:johaśka pisze:ja jak najbardziej powaznie.... wiesz ze mnie sie takie "zwykle" rzeczy podobaja
Proszszsz ...post trzeci, numer 9...ale tak jak mówię, są rozebrane, więc jakbyś miała jakis pomysł jak miałyby wyglądać, to sie zrobi i tyle.
viewtopic.php?f=20&t=133405
ja wiem...
taka rurka jak w 16lbo 18 i tylko ta kulka na koncu.....
nie wiem jak by to wygladalo....
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 283 gości