Randa pisze:Odpisała Pani z TVN Uwaga, zobaczymy, na razie chce więcej informacji
Coś wiadomo więcej?

I dziewczyny, fajnie, że się ruszyło, oby tyle ogłoszeń coś dało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:Odpisała Pani z TVN Uwaga, zobaczymy, na razie chce więcej informacji
ksb pisze:pinokio_ pisze:odpowiem na temat Krecika.
(...)
On od kilku miesiecy bardzo plakal podczas jedzenia, w koncu przestal jesc, bo bardzo go bolalo. Placz przemienil sie w ryk i widac bylo, ze wystarczy ze ruszy szczeka, od razu mialniemilosierny bol. Pojechalam z nim do weta i okazalo sie, ze mial okropny kamien na zebach.Tych ostatnich nie bylo nawet widac. Wet wyczyscil kamien, dal zastrzyki i po dwoch dniach Krecik zaczal jesc. Nawet chrupeczki drobne gryzl. Jednak po 2 tygodniach sytuacja sie powtorzyla. Pani Teresa jedzenie mu miksuje i polplynne jakos zjada. Musze go zawiezc jeszcze raz, bo moze byc, ze po zdjeciu kamienia zeby sie rozchwialy i moze dlatego go boli i moze miec stan zapalny.
Nie jade na razie, bo tamtym razem zaplacilam z wlasnej kieszeni ponad sto zlotych. Nie mam w tej chwili pieniedzy, wiec czekam na lepsze czasy.
Ile trzeba nazbierać na wizytę u weta dla Krecika?
Patmol pisze:wykasować zdjecia
a potem możesz napisać, ze zdjecia sa na dole - w moim poscie (te same -tylko zrobiłam mniejsze)
masz krzyżyk -tylko musisz to coś (taki przesuwnik strony)na dole przesunąć w prawo, żeby go zobaczyć
kaja555 pisze:ja widzę normalnej wielkości zdjęcia, więc chyba wszystko ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], luty-1 i 86 gości