Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 17:37 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

super ciekawe gdzie go wypatrzyła-cieszę się bardzo :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sty 11, 2012 17:40 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

ruda32 pisze:super ciekawe gdzie go wypatrzyła-cieszę się bardzo :)

To osoba ze Szczytna lub okolicznej wsi i wypatrzyła go w schronisku ,nie mam pojęcia kto to jest niestety.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sty 11, 2012 19:52 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Matwieju - obyś miał dobry domek kocurku, który rozdajesz całusy :1luvu:
Tak bardzo chwyciłeś mnie za serce.

Dużo dobrego. Nie mogę wygłaskać wiec chociaż tak symbolicznie.
po_prostu_kaska

Post » Śro sty 11, 2012 20:49 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

:ok: :ok: za to by był to TEN domek - z mnóstwem miłości, pełną miseczką i troską jak o członka rodziny :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 11, 2012 20:58 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Alienor pisze::ok: :ok: za to by był to TEN domek - z mnóstwem miłości, pełną miseczką i troską jak o członka rodziny :ok: :ok: :ok:

Też o to proszę gorąco myśląc o nim. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw sty 12, 2012 9:00 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

horacy 7 pisze:
Alienor pisze::ok: :ok: za to by był to TEN domek - z mnóstwem miłości, pełną miseczką i troską jak o członka rodziny :ok: :ok: :ok:

Też o to proszę gorąco myśląc o nim. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 12, 2012 10:36 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Tak bym chciała żeby było dobrze.

Ja z tej swojej rozpaczliwej nory wstukiwałam ogłoszenia dla Matwieja... a debiutuję w tym... to ciężko było...
Ogłoszenia są a Matwiej już w domku.
Niech mu będzie jak najlepiej :ok:
Żeby to był prawdziwy kochający dom :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 12, 2012 10:44 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - pilnie szuka DT !!!

Kciuki za domek :ok:

Zosiu, to nic z tymi ogłoszeniami.Miszkę się ew podsunie :lol:

Jak Maurycy?A Ty?
Trzymajcie się :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 15, 2012 13:36 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znalazł dom !!!

Podobno Matwiej z powrotem w schronie... :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie sty 15, 2012 13:39 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znalazł dom !!!

nie :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie sty 15, 2012 13:55 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znalazł dom !!!

Kopiuję z ogólnego wątku Szczytna

horacy 7 pisze:Wrocilam ze schroniska ,zabralam do siebie Brygide i Fiodora. Niestety w schronisku jest Matwiej podobno wrocil z adopcji.Ma gluta ropnego i kaszle ,Kuro tez nie najlepiej i Lolek bialo bury kocur tez nienajlepiej.Znalazlam Zuluska z wrzodem na oku ,ma uszkpdzone oko .Siedza w zimnych budkach i
placza do ciepla.Koteczek kilka mi brakuje miedzy innymi Zoi mam nadzieje ze ktos ja adoptowal.Wiekszosc kotow ma biegunke straszna i sa zakatarzone.Nie wiedzialam ktore zabrac ,stalam i nie wiedzialam co zrobic.Nadal nie wiem jestem przerazona.
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 15, 2012 14:18 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Niestety tak jak go zobaczyłam jak idzie do mnie zamarłam,niestety to on.On chciał na ręce a ja go zostawiłam i zabrałam Fiodora bo on już nawet mnie nie wita ,poddał się.Niestety zeżrą mnie wyrzuty sumienia bo został Matwiej,Kuro,Lolek i Zulus z chorym okiem.Budki zimne koty płaczą do ciepła.Na kociarni dużej gzie są kotecZki kilu kotek mi brakuje między innymi Zoi i nowej biało-burej koteczki oraz malucha białego w bure łatki.W bardzo złym stanie jest kicia z nr 150 i nowe bure tri ile jeszcze maja czasu nie wiem.Nic juz nie wiem bo w ubiegłym tygodniu niektóre całkiem dobrze wyglądały teraz masakra. :evil:

horacy 7

Post » Nie sty 15, 2012 17:39 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Gdyby nie to, ze jestem zakocona po kokardkę, to bym go wzięła na DT :( Miałam nadzieję, że tamten domek był naprawdę na stałe :? .

edit:ort
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 15, 2012 17:42 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

jakiś dupek go zabrał i wystraszył choroby :cry: Boże co on musiał czuć jak go znów wsadzali do schronu.Ludzie to kretyni jednak.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 15, 2012 17:50 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - znów w schornie !!!! :(

Moge wziac Matwieja razemz Przylepa-mam 2 miejsca w dt u osob spoza forum.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]