Misza – biało-rudy pogryziony cudak, dom to klatka schodowa!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 18:30 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Słodki ma pysiaczek :1luvu: pokibicuję Miszce :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro sty 11, 2012 19:12 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

dolabra pisze:może mu tam kartonik z kocykiem postawić, to sie nie bedzie kręcił i rzucał w oczy sąsiadom

Ma położony ręcznik na drapaku który stoi w kąciku za drzwiami i kocią budke na szafce.Klatka schodowa jest z wnęką bo to stare budownictwo,więc czasami go nie widać .Czasami niestety idzie szukać innych drzwi gdzie by go chcieli przyjąć.
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2012 21:01 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sty 11, 2012 19:15 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

to ma dobre warunki, ale biedak szuka ludzkich kolan i rąk..
jak znajdziesz pomysł w jaki sposób mogę pomóc to daj znać..
niestety tak jak Ty nie mogę mu zapewnić tego czego mu brakuje najbardziej..i bardzo mi przykro z tego powodu.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sty 12, 2012 10:28 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

dolabra pisze:to ma dobre warunki, ale biedak szuka ludzkich kolan i rąk..
jak znajdziesz pomysł w jaki sposób mogę pomóc to daj znać..
niestety tak jak Ty nie mogę mu zapewnić tego czego mu brakuje najbardziej..i bardzo mi przykro z tego powodu.

Proszę o zaglądanie do nas.Muszę go też zabrać do swojej wetki na przegląd zdrowotny ,może dowiemy się w jakim wieku jest ,zaszczepimy itp.Jest ,właściwie zamieszkał na stałe na klatce,wszyscy mi mówia nie karm go to sobie pójdzie niestety nie potrafię tak.Może jestem głupia lecz cóż tak jest.
Ostatnio edytowano Czw sty 12, 2012 10:41 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Czw sty 12, 2012 10:34 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Bardzo przepraszam, że założyłam wątek i mnie nie ma....
Kogo moimi histeriami obdarzyłam ten wie... nie radzę już sobie z kocim szpitalem :oops:

Dzień bez weta to dzień stracony...
To nie ja wymyśliłam... i nie chciałam żeby to się sprawdziłło w moim przypadku.

Miszko kochany trzymaj się, każdemu kotu i każdemu żyjącemu i czującemu stworzeniu należy się uwaga, miłość, opieka.... i co tam jeszcze...

Miszka to naprawdę piękny kocur, a zadbany i wyczesany naprawdę by wymiatał :ok:

Miszko :kotek: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sty 12, 2012 19:07 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Misza ładnie je mokre z suchym to tak różnie.Pospał sobie i poszedł na podwórko. :kotek:

horacy 7

Post » Czw sty 12, 2012 22:26 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Miszka jest ładny, fajny i ludziolubny... tylko jak w życiu... ciągle ma pod górkę...
On to naprawdę... bo musi na samą górę się dostać po schodach...
Ale szczęście się musi uśmiechnąć :ok:
Miszaku kochany trzymaj się musi się znaleźć jakieś rozwiązanie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt sty 13, 2012 8:45 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Misza jest systematycznie ,czeka ,że jednak los się do niego uśmiechnie.W nocy urządza koncerty na klatce pod moimi drzwiami i wyrywa mnie z najgłębszego snu.

horacy 7

Post » Pt sty 13, 2012 9:40 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

horacy 7 pisze:Misza jest systematycznie ,czeka ,że jednak los się do niego uśmiechnie.W nocy urządza koncerty na klatce pod moimi drzwiami i wyrywa mnie z najgłębszego snu.

biedak :cry:
Wolności zaznał i nie docenił :mrgreen: Dziwak :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt sty 13, 2012 20:32 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

A ja dopiero przypadkiem trafiłam na wątek :oops:

Chciałam tu napisać, że mi Misza ma swoje wydarzenie na FB. Bardzo dziękuję za nie mussimusk :1luvu: Jest również oferta wsparcia dla potencjalnego dt :ok:

Może akurat... No przecież musi się udać :ok:

mussimusk pisze:to ogłoszenie z FB

http://www.facebook.com/events/275933175799180/

Obrazek

Opis

Niestety niewiele o nim wiemy, Klatuś (pozwoliłam sobię takie imię robocze mu nadać) koczuje na klatce schodowej jednego z bloków w Szczytnie ;((( Na dole w bloku w którym znalazł chwilowe schronienie są biura, słyszy tam ludzkie głosy i jak tylko ktoś otwiera to pcha się do środka :(

Kocurek ewidentnie musiał być domowy, nie boi się nic, a nic, ogromnie łaknie głaskania i człowieka, poprostu kolejna zabawka, która musiała się znudzić :(

Błagamy o dt!!!!!!!!!!!!!!!! na klatce schodowej nie może zostać, to tylko kwestia czasu, kiedy komuś zacznie przeszkadzać.

Na dzień dzisiejszy został odrobaczony. W najbliższych dniach miałby być zabrany na przegląd do weta. Wtedy będzie można coś jeszcze o nim napisać. Te rany to najprawdopodobniej po walkach z innymi kotami.

Dobre dusze które chciałyby pomóc tej kociej biedzie proszę o kontakt mejlowy z Basią: bkozlowska12@wp.pl

Błagamy o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynają się mrozy !!!!!!!!

Ja ze swojej strony, choć wydarzenie stworzyłam grzecznościowo, deklaruje wsparcie dla DT oraz pokrycie ewentualnych kosztów transportu
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 13, 2012 22:58 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Przepraszam ,ze tak późno zaglądam ale nie dawno wróciłam z Olsztyna ,,byłam z Miszą na przeglądzie u swojej wetki.Misza okazał się młodym kotem ,według wetki ma góra dwa lata a moze nawet jest młodszy.Ząbki piękne,śluzówki też,tylko pyszczek pokancerowany mocno.Ma zapalenie spojówek i rany po bitwach lecz to wyleczymy,mamy krople do zakraplania oczu i Misza został zaszczepiony.Koszt wizyty 55zł.Myślałam też o pobraniu krwi lecz odpuściłyśmy bo Misza jest grzeczny jak się mu nie zagląda w różne dziurki tzn.uszy.Prawdziwy wojownik wie jak przyłożyć bez ostrzeżenia i podrapał wetkę.Krew pobierzemy przy ew. kastracji gdzieś za dwa tygodnie.Jechał w samochodzie zgodnie z pieskiem Fazim ,którego wiozłam do dt do Olsztyna.Położył się wygodnie w transporterze i grzecznie spał.Teraz zjadł kolację i śpi w kartoniku na korytarzu.Wszystkim cioteczkom kibicującym i chcącym pomóc jestem bardzo wdzięczna i bardzo mocno dziękuję wraz z Miszą. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt sty 13, 2012 23:10 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Skopiowałam Basiu to co napisałaś na wydarzenie na FB.
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 13, 2012 23:17 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

po_prostu_kaska pisze:Skopiowałam Basiu to co napisałaś na wydarzenie na FB.

Dziękuję Kasiu :P

horacy 7

Post » Sob sty 14, 2012 11:44 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Zaznaczam Miszkę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob sty 14, 2012 12:32 Re: Misza – biało-rudy pogryziony cudak “znikąd ale kocha ludzi!

Przypominam, że Misza ma swoje wydarzenie na FB

http://www.facebook.com/events/275933175799180/

Prosimy udostępniajcie :ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]