Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olafen pisze:
Noce już coraz dłuższe u nas - koty idą spać ze mną a wstają około 6 - jest coraz lepiej.
CatAngel pisze:olafen pisze:
Noce już coraz dłuższe u nas - koty idą spać ze mną a wstają około 6 - jest coraz lepiej.
To dlatego u mnie impreza zaczyna się o 6.00 rano
jasia0245 pisze:To Citka cwana, - tu udaje, że nie może a na meble skacze. 13 kg to bardzo duży, gruby kot.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
![]()
![]()
olafen pisze:Cóż, samopoczucie rożne. Szwy zdjęte, ale pobolewa.Ciężko mi się siedzi, wolę leżeć![]()
Citka sama nie wskakuje na kolana, ona czeka aż ja ją sama wezmę na rączki i przytulę a tu klops. Przez pół roku zakaz.
Fifi i Feluś grzeją mnie z dwóch stron, a mi trochę niewygodnie, bo nie mogę się tak ruszać, jak bym chciała.
Dziś dzwoniła pani z Polic, że chciałaby albo Fifi albo Feusia, ja zaproponowałam dwójkę, ma się zastanowić i porozmawiać z córką.
Chciałabym, aby oba kotki były razem. Fifunia bardzo mnie kocha i boję się że nie dość że traumę przeżyje po rozstaniu ze mną to jeszcze z Felim. Ona jest niesamowicie wrażliwa. Gdy tylko krzyknę na nią, to chowa się pół dnia. To jest moje kochane słoneczko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości