Gibutkowa pisze:O widzę że chudzielec wykupił prawie cały bazarek
Mogę to wziąć od Eweliny w sobotę i się spikniemy w poniedziałek na Twojej przerwie lunchowej jak chcesz
O, dziękuję Ci Gibutku, to miłe co piszesz

Moderator: Moderatorzy
Gibutkowa pisze:O widzę że chudzielec wykupił prawie cały bazarek
Mogę to wziąć od Eweliny w sobotę i się spikniemy w poniedziałek na Twojej przerwie lunchowej jak chcesz
JaEwka pisze:
6. Satynowe spodenki nad kolano - miałam zaledwie ze 3 razy na sobie bo już się nie mieszczę
turkawka pisze:Gibutkowa pisze:O widzę że chudzielec wykupił prawie cały bazarek
O, dziękuję Ci Gibutku, to miłe co piszeszWidzimy się również w piątek przy dobrych wiatrach.
Astaroth86 pisze:Przepraszam, że tak sie wcinam nie na temat, ale czy ecodor jest skuteczny??
Moja starsza kotka złośliwie zlała nam się na kanapę i łóżkoStosowałam jakiś inny specyfik, ale raczej zamaskował smrodek niż go zneutralizował.
![]()
Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo kołdrę można wyprać, ale kanapę czy łóżko już trudniej
Gibutkowa pisze:Astaroth86 pisze:Przepraszam, że tak sie wcinam nie na temat, ale czy ecodor jest skuteczny??
Moja starsza kotka złośliwie zlała nam się na kanapę i łóżkoStosowałam jakiś inny specyfik, ale raczej zamaskował smrodek niż go zneutralizował.
![]()
Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo kołdrę można wyprać, ale kanapę czy łóżko już trudniej
Ecodor jest bardzo skuteczny! Dwa razy spryskałam zasikaną kanapę i nie ma ŻADNEGO zapachu, nawet koty nie wyczuwają.
To są enzymy, wnikają do środka materiału, rozbijają amoniak na substancje lotne i wyparowuje to. Za pierwszym razem nie wszystko da radę wyparować, ja powtórzyłam drugi raz i absolutni nic nie czuć.
Gibutkowa pisze:Zobaczysz jak super działa![]()
Turkawko trzymaj jutro kciuki za te dobre wiatry, bo dziś wiatry sprzyjały Gutkowi i wyrwał się razem z drzwiczkamia już był w transporterku
Ja to mam szczęście po prostu do takich akcji. Jakby co to rzeczy dla Ciebie już są u mnie
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Zobaczysz jak super działa![]()
Turkawko trzymaj jutro kciuki za te dobre wiatry, bo dziś wiatry sprzyjały Gutkowi i wyrwał się razem z drzwiczkamia już był w transporterku
Ja to mam szczęście po prostu do takich akcji. Jakby co to rzeczy dla Ciebie już są u mnie
A to nie wiesz, że kontenerek z dziczkami trzeba mocno trzymać?![]()
Ja zawsze tak robię, niosąc kontenerek na rękach przed sobą, do tego czymś owiniętym aby mnie przez kratkę kot nie podrapał.
JaEwka pisze:Halo jeszcze zostały rzeczy do kupienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 10 gości