Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Salah Ad-Din pisze:to niech będzie dla " Zepsuty kotek, nie otwiera pysia, pomocy!!! " i proszę o dane dla Lakusia
JaEwka pisze:Chciałam powiedzieć że turkawka wykupiła 90% mojego bazarku dla Lakiego![]()
turkawka pisze:JaEwka pisze:Chciałam powiedzieć że turkawka wykupiła 90% mojego bazarku dla Lakiego![]()
Przepraszam, ze tak szybko i tak duzo, ale to nie jest moja wina, że mi się spodobało
Salah Ad-Din pisze:to niech będzie dla " Zepsuty kotek, nie otwiera pysia, pomocy!!! " i proszę o dane dla Lakusia
Salah Ad-Din pisze:Elf , Lucky , Antoś , Hania
no to każdy otrzymał "swoje" aby było po równoi sprawiedliwie.
Tak jak wyżej , Lakuś też otrzymał "działkę"
Pozdrawiamy
turkawka pisze:JaEwka pisze:Chciałam powiedzieć że turkawka wykupiła 90% mojego bazarku dla Lakiego![]()
Przepraszam, ze tak szybko i tak duzo, ale to nie jest moja wina, że mi się spodobało
jimmy_lodolamacz pisze:turkawka pisze:JaEwka pisze:Chciałam powiedzieć że turkawka wykupiła 90% mojego bazarku dla Lakiego![]()
Widzę, że to taka przypadłość albo Lucky Jej się spodobał. U mnie też kiedyś wykupiła prawie cały bazarek dla Farciarza
turkawka pisze:Ładnie to tak obgadywać turkawkę za jej plecami jak sobie smacznie śpi?
JaEwka pisze:Może jak zmienimy allegro to będzie więcej wpłat. Wetdy Gibutkowa doda zdjęcia przed leczeniem i po leczeniu to będzie widać rezultaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 119 gości