BABINIEC: Lola & Pixi & Mila część II.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 18:39 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

oj i tu też problemy z wynikami :( jakos tak duzo tych kotow ostatnio choruje..
trzymam kciuki niezmiennie za poprawe:*
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Śro sty 11, 2012 19:37 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

No ja się wykończę, to mnie wszystko tak stresuje, że nigdy siebie nie podejrzewałam, że będzie tak przeżywać, aż mi dziś jakiś nerwoból wszedł pod żebra i ledwo łażę ;) .

Niemniej rozbawił mnie dzisiaj też pan policjant :lol: . Źle zrobiłam bo sobie przebiegałam w niedozwolonym miejscu 8) . Wiem źle i w ogóle, dostałam pouczenie i poprzysięgałam, że nie będę tak robić, ale jak mi owy pan tego pouczenia udzielił to potem mówi: proszę chwilę poczekać muszę sprawdzić czy nie ma pani na liście osób poszukiwanych 8O :ryk: . Myślałam, że padnę. Po czym po jakiś 10 minutach podszedł do mnie i z zupełnie poważną miną mówi : nie, nie jest pani poszukiwana :lol: . Poczułam się rozczarowana :lol: , no nikt mnie nie poszukuje, bida w narodzie :lol: .

Wyniki odebrałam, mocznik u Mili nie jest zły jak na moje oko, ale kreatynina 2,2 mg/dl, Pixi w sumie kreatyninę ma też dość wysoko choć w normie, fosfor obie mają podwyższony. Póki co radzę się osób które się znają, bo wet ( i to inna niż ostatnio ) oczywiście mówiła o karmie nerkowej...

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Śro sty 11, 2012 21:56 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Po której może wyniki wyglądałyby na lepsze, ale utajona potencjalna choroba rozwijałaby się wzorowo :roll:

Ale się uśmiałam z twojej przygody z policjantem :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro sty 11, 2012 22:24 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Ogień w zarodku można jeszcze ugasić :ok: Dobrze, że wyłapane na czasie. Nie znam się, więc nic nie poradzę. I szczerze mówiąc, nie chciałabym być zmuszona, żeby poznawać temat .
Poszukują mojego syna, a ściślej pan komornik z urzędu skarbowego za nieuiszczone mandaty za parkowanie w Krakowie. No cóż, widocznie nie oglądają polsatu, można się z nim tam zobaczyć :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sty 12, 2012 8:08 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

jasdor pisze:Ogień w zarodku można jeszcze ugasić :ok: Dobrze, że wyłapane na czasie. Nie znam się, więc nic nie poradzę. I szczerze mówiąc, nie chciałabym być zmuszona, żeby poznawać temat .
Poszukują mojego syna, a ściślej pan komornik z urzędu skarbowego za nieuiszczone mandaty za parkowanie w Krakowie. No cóż, widocznie nie oglądają polsatu, można się z nim tam zobaczyć :mrgreen:

A który to twoj syn jasdor? :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw sty 12, 2012 12:38 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Właśnie Jasdor zdradź który to Twój syn :mrgreen: .

Mojego brata też ścigał komornik za mandaty, ale, że młody od kilku lat mieszka w Opolu i tam kończy studia, a ścigali go w miejscu zameldowania to mu się one chyba przedawniły. Mandaty za pierdoły typu przebieganie na czerwonym świetle, ale nazbierał ich kilka ;) .
Ja sama też kiedyś od straży miejskiej zarobiłam 100zł za parkowanie na zakazie 8) :wink: . Honor mnie bolał, ale zapłaciłam :wink: .

karola7

Post » Czw sty 12, 2012 14:01 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Pan policjant widać bardzo poważnie podszedł do swojego zadania, skoro aż 10 minut poszukiwał Cię w bazie :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw sty 12, 2012 18:09 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

:ryk:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt sty 13, 2012 23:13 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Taa pan policjant chyba szukał mnie we wszystkich możliwych rejestrach... przestępczość zorganizowana, oszustwa podatkowe, ktokolwiek widział ktokolwiek wie :lol: .

Pixi dziś w nocy wyżarła mi Rafaello :evil: . Jestem pewna, że to ona bo reszta nie ma przejawia zainteresowania słodyczami, a Pixi to i owszem, ale że lubi wiórki kokosowe i migdały to nie wiedziałam ! To było to najmniejsze opakowanie i zjadła wszystkie kulki ! Zostało jedynie poszarpane opakowanie i kilka wiórków kokosa na podłodze :evil: . A jak się jej spytałam dlaczego mi to zjadła to dyplomatycznie mnie olała nie spoglądając na mnie nawet. :lol:

Zrobiłam im nową mieszankę - komisja w składzie trzech futer mój wytwór zaakceptowała i smakowało, czyli , że mięso tym razem ok. Pierwszy raz dodałam całą kaczkę, tłuste to jak diabli, ale kotom odpowiada. 8)

karola7

Post » Pt sty 13, 2012 23:28 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

shalom pisze:A który to twoj syn jasdor? :P

Nie wiem, czy wypada tak się chwalić :oops:
No dobra - zdradzę :mrgreen: Jeśli macie dostępny PolsatNews, to można go czasem zobaczyć w krakowskich relacjach, albo o 22.15 codziennie jest program cośtam perorterów Polska czy jakoś tak. Nazywa się Bartosz Ja.....ski - wykropkowane musicie sobie dosłuchać, bo nie mogę szargac po forum nazwiska krakowskiegho reportera :mrgreen: Na moje oko w TV wygląda na starszego i to prawda, że kamera lat dodaje, misterem to on też nie jest, ale i tak go lubię :mrgreen:

Karola, jak tam Mila? Dziś zawoziłam kota do nowego domku, ale od przyszłego tygodnia rozpoczynam walkę z...sikami :ok:

jasdor

Post » Pt sty 13, 2012 23:45 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

To miłe, że lubisz swojego syna :lol: . Trzeba będzie jakoś rozszyfrować to zakropkowane nazwisko :wink: :lol: .

Mila jak zawsze ok, biega, tłucze się z pozostałymi, demoluje, przytula się, nic niepokojącego się nie dzieje, po weekendzie muszę ją umówić na sterylkę. :strach:
Powodzenia w łapaniu siuśków, nie zniechęcaj się od razu, bo to rzadko udaje się pierwszego dnia, a koty doskonale wyczuwają, że się zasadzamy na ich cenny mocz ;) i nie chcą go oddać ;) .

karola7

Post » Sob sty 14, 2012 14:46 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Karola, Ty się ciesz, że kotka zjadła rafaello pomijając opakowanie!
Jakby Ci wsunęła ten celofanik, to mialabyś powód do narzekań. :twisted: :wink:
Widać ona też ma słabość do słodyczy. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob sty 14, 2012 18:37 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Podzielam gust Pixi w sprawie rafaello (właśnie skończyłam opakowanko :oops: )
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Sob sty 14, 2012 18:39 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

Ja bym poszukała w zakamarkach. Rafaello przecież tak kusząco się turla :lol:

jasdor

Post » Sob sty 14, 2012 20:53 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II

jak kociantuski sie miewaja??
Obrazek Obrazek

sliver_87