DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 15:18 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

ogłoszenia robi nieoceniony Aburacze :1luvu: we współpracy z Marzenią :1luvu: , Szalony Kot :1luvu: , a ostatnio Filowi zrobiła Akna :1luvu: ale pomoc na pewno zawsze Im się przyda także dziękuję serdecznie :D

tu się zgubisz bo ze względu na różne różniste awantury zrezygowałam z wyjaśnien i przedstawiania kotów na pierwszej stronie-kiedyś chciałam być taka dokładna,miła i otwarta ale mi przeszło :mrgreen:
Na pierwszech stronach poprzednich wątków powinnaś znależć info "who is who" :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sty 11, 2012 15:30 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Ino nieaktualne :twisted:
Ale ogólnie nie jest tych kotów wcale tak dużo, zwłaszcza, że ruch jest - jak zaczniesz zapamiętywać te, które teraz przychodzą, to za chwilę będziesz na bieżąco :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 11, 2012 15:46 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

Szalony Kot pisze:Ino nieaktualne :twisted:
Ale ogólnie nie jest tych kotów wcale tak dużo, zwłaszcza, że ruch jest - jak zaczniesz zapamiętywać te, które teraz przychodzą, to za chwilę będziesz na bieżąco :ok:

Optymistka :D nie dużo kotów 8O powoli pewnie to ogarnę
joanna3113

Post » Śro sty 11, 2012 15:49 Re: DT Smarti 7- proszę o megapilne ogłaszanie Fila !!!

optymistka bo swego czasu było dwa razy tyle :ryk: :ryk: :ryk:

i w sumie dałam sobie z tą ilością radę prawie "na luziku"-i traktuję ten czas jako cenne doświadczenie ale nigdy więcej :mrgreen: bo to prosta droga do zatracenia siebie a na to zdecydowanie nie mam ochoty :mrgreen: :D

nie wiem czy wczoraj widziałyście panią w domku chyba w Olsztynie ze 150-ma kotkami i jeszcze psami i chyba szczurkami :strach:
jak po programie powiedział dziennikarz ta pani dawno zatraciła siebie i nie mam pojęcia jak te kicie stłoczone na gęsto na tak małej przestrzeni mogę być tam szczęśliwe i tak wyluzowane, bez żadnych uspokojaczy, jak to było widać na filmie..

...może to były pluszaki 8O :ryk:

bo nasze kicie mają do swojej wyłącznej dyspozycji powierzchnię większą niż cały dom tej pani, jest ich "tylko" w porywach ok 18-tu a mimo to i mimo włączonego niejednego feliwaya,
mają swoje układy i układziki i nie każdy każdego mija z miłością w oczach :mrgreen: :ryk: Obrazek :ryk: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sty 11, 2012 21:17 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

proszę- jaki wąteczek dzisiaj znalazłam :D viewtopic.php?f=27&t=134525&p=8433664#p8433664 :D

smarti

Post » Śro sty 11, 2012 21:30 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

smarti pisze:proszę- jaki wąteczek dzisiaj znalazłam :D viewtopic.php?f=27&t=134525&p=8433664#p8433664 :D

Smarti to nie wąteczek to wątek :lol: bardzo przydatny i cenny. Nikt z nas nie ma nadmiaru pieniędzy, jeżeli można zaoszczędzić to czemu nie.
joanna3113

Post » Śro sty 11, 2012 21:56 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

ależ to właśnie superwątek Jus od której mam zamiar zamawiać...wiesz dla kogo... :D

smarti

Post » Śro sty 11, 2012 22:06 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

smarti pisze:ależ to właśnie superwątek Jus od której mam zamiar zamawiać...wiesz dla kogo... :D

No myślę, myślę ... i Smarti i nie wiem, czy dobrze myślę :roll:
joanna3113

Post » Czw sty 12, 2012 7:33 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Cześć Smartinkowo :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 12, 2012 9:09 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Donoszę że u mojej mamy Boniek ma się super.
jeszcze nie dojechałam do mamy w celu obcięcia pazurów kotu i odsunięcia łóżka więc mama ma cały brzuch podrapany przez to że Boniek śpi jej na brzuchu a jak mama się przekręca - to on próbuje się utrzymać :twisted: :mrgreen:

na suche nie zwraca uwagi, teraz głównie wątróbeczki, żołądeczki, kurczaczki, puszeczki się kotkowi marzą :twisted: :roll: :mrgreen:
A mówiłam jej żeby nie rozpieszczała go za bardzo :roll: :lol:

Edit:
Aha. Boniek już nie chowa się jak ktoś wchodzi do domu.
Od razu włazi pod nogi 8)
mamuśka

Post » Czw sty 12, 2012 10:46 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Berdzo jestem szczęśliwa i proszę podziękuj Mamie od nas serdecznie że tak o niego dba :1luvu: i tak cierpliwie znosi jego pazurki :mrgreen:

Mamuśka,ale ja Cię bardzo proszę -przekonaj też Mamę że KOTA NIE WOLNO TUCZYĆ !!

Boniunio zbyt szczupły to od początku nie był a mam nadzieję że oglądałaś zdjęcia i czytałaś historię Pasztecika['] :cry: ..jeśli przeoczyłaś to Ci podeślę bo to powinien każdy właściciel kota zobaczyć ku przestrodze :(
Boniunio jest akuracik, przynajmniej był jak go oddawałam,więc trzeba zwracać uwagę aby nie przytył bo ze to łakomczuszek jest to wiadomo..
a po co Mama ma potem na wetów wydawać..lepiej zadbać o jego dietę teraz :D proszę-porozmawiaj z Mamą :roll: :D :kotek: :1luvu:

smarti

Post » Czw sty 12, 2012 10:52 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Smarti, on nie dostaje tego wszystkiego na raz :lol:
albo jedno albo drugie albo trzecie ;)
taki obiadek dostaje raz dziennie, 2 wątróbki lub 3 żołądki/serca ale dostęp do suchego ma cały czas - którego już nie lubi :roll:
Ostatnio kotek polubił chodzić po szafie :twisted: :roll:
mamuśka

Post » Czw sty 12, 2012 10:57 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

ale wiesz że wątróbka to tylko raz max dwa razy w tyg.-kurczaczek może być częściej ale wątróbka to nie.

no i puszeczki koniecznie !

bo takie wątróbkowo-mięsno-bezpuszkowe koty to włąśnie trafiają do mnie z Palucha o wadze 8-12 kg :strach:

a chodzenie po szafie jest super :D :ok: :ryk:

smarti

Post » Czw sty 12, 2012 11:05 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Cieszę się, że Boniek trafił do takiego fajnego domku :P

Smarti, coś mi się wydawało, że masz konto na FB.
Wysłałam Ci zaproszenie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 12, 2012 11:10 Re: DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Wątróbka jest rzadko w sumie. Częściej są inne podroby.... udko z kurczaka, pierś.
Szafa jest super, tylko ten kot miał być przypodłogowy :twisted: 8)

Przyjmujesz reklamację? :mrgreen: :lol:
mamuśka

[poprzednia][następna]