SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 21:20 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Gosia... ja dzisiaj tylko 2h pracowałam a koło Ciebie byłam z 3 razy :)
no Agata reklamuje.... "weź sobie kask bo Pus barankuje jak zawodowy hokeista..." czy jakos tak to brzmiało ;)

oho... Agata się nie odzywa, pewnie leci do mnie po fajki....

Agata wkurfffiona płacze.
Bo co z tego, że sobie ktoś to przeczytał, że ktoś tam coś napisze...
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

I mówiłam o ochronnym czymś na twarz jak miał zakładane Hannibal Lecter, bo jak brankiem się od Punia dostanie...
Koty ode mnie zwiały, bo zaryczana wycałowałam każde, nawet Kitę...
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:
johaśka pisze:Gosia... ja dzisiaj tylko 2h pracowałam a koło Ciebie byłam z 3 razy :)
no Agata reklamuje.... "weź sobie kask bo Pus barankuje jak zawodowy hokeista..." czy jakos tak to brzmiało ;)

oho... Agata się nie odzywa, pewnie leci do mnie po fajki....

Agata wkurfffiona płacze.
Bo co z tego, że sobie ktoś to przeczytał, że ktoś tam coś napisze...

Ano właśnie nic...i to jest najgorsze :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 11, 2012 21:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Asia, no troche racji Agata ma...Pusiowe baranki mogą podbić oko, albo naruszyć ząb :mrgreen: .
Wali tym łbem kwadratowym i nie patrzy :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Ano właśnie nic...i to jest najgorsze :evil: .

ano, najgorsze.....

Aga no mówiłaś... o takiej masce dla hokeistów ;)

vip0 pisze:Asia, no troche racji Agata ma...Pusiowe baranki mogą podbić oko, albo naruszyć ząb :mrgreen: .
Wali tym łbem kwadratowym i nie patrzy :evil: .

lovam go :1luvu:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 11, 2012 21:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

A ja słyszałam, że Twój Ruduś też cudności :1luvu: ...

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

I te oczy jak Bejbi :ryk:

Oczywiście ma piękne oczęta i cudnie patrzy... :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

No właśnie podobne do Rudusia do mnie przyłazi...wielkie, biało- rude, piękne...i tłucze moje koty :evil: :evil: :evil: .
Tylko włos ma taki dłuzszy...

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:No właśnie podobne do Rudusia do mnie przyłazi...wielkie, biało- rude, piękne...i tłucze moje koty :evil: :evil: :evil: .

Mam tak samo - bardzo podobne przyłazi i ma do tego zakręcony ogonek jak prosiątko. I oczy jak Bejbi. I może z 15 kg waży. Co to jest?

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Śro sty 11, 2012 21:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

liszyca pisze:
vip0 pisze:No właśnie podobne do Rudusia do mnie przyłazi...wielkie, biało- rude, piękne...i tłucze moje koty :evil: :evil: :evil: .

Mam tak samo - bardzo podobne przyłazi i ma do tego zakręcony ogonek jak prosiątko. I oczy jak Bejbi. I może z 15 kg waży. Co to jest?

Może to samo, co u mnie? :D
Wygląda na kota, ale to jakis kotocop jest :evil: .

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

liszyca pisze:

Jak ma zakręcony ogonek i waży 15 kg to an chybi kotowieprz. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro sty 11, 2012 21:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

to nie Ruduś... on siedzi na tyłku w domu ;)

Gosia, niedaleko ciebie jest takie podobne do Rudusia.... nawet jakis czas siedziało takie nieszczęście na przystanku na Faradaya... kurcze, no tu koło świateł jak na rynek się idzie.... nawet myślałam, żeby stamtą to Coś zabrać ale jak pomyślałam, tak zniknęło... wiem że takie biało-rude cudo mieszka na Marysia (Marysiej czy jak to odmieniać... kolo stadionu)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 11, 2012 21:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Ale to nie możliwe, by to był ten sam kot, tam jest ruchliwa ulica, daleko jest..
najszczesliwsza

Post » Śro sty 11, 2012 21:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:to nie Ruduś... on siedzi na tyłku w domu ;)

Gosia, niedaleko ciebie jest takie podobne do Rudusia.... nawet jakis czas siedziało takie nieszczęście na przystanku na Faradaya... kurcze, no tu koło świateł jak na rynek się idzie.... nawet myślałam, żeby stamtą to Coś zabrać ale jak pomyślałam, tak zniknęło... wiem że takie biało-rude cudo mieszka na Marysia (Marysiej czy jak to odmieniać... kolo stadionu)

Na Marysi :mrgreen: ...
W tamte rejony rzadko sie zapuszczam...a rudzielców jest, a jest.
Na mojej ulicy mieszka takie podobne do Punia...tylko, oczywiście, nie tak imponujących rozmiarów :ryk: .
I jeszcze jedno ulicę dalej...

vip

Post » Śro sty 11, 2012 21:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:
liszyca pisze:

Jak ma zakręcony ogonek i waży 15 kg to an chybi kotowieprz. :mrgreen:

No właśnie ten ogonek zakręcony mnie zmylił 8O ...ale Plamek tez takie cuda z ogonkiem potrafi wyczyniać :D .

vip

[poprzednia][następna]