Moderator: Estraven
*anika* pisze:joarkadia pisze:wraz z czarno rudym miauczącym dodatkiemTango (czarnulek) i Casch (ruda pierdółka) sa grzeczne, skorzystały z kuwetki, zjadły i teraz ganiają się i zasypiają na biegająco
a już chciałam pytać skąd wytrzasnęłaś czarno-rudego kota, bez białych dodatków

jopop pisze:vega013 pisze:Asiu, czy mogłabyś odwiedzić nasze kotki? Wprawdzie nie są to jokotki, ale też miłe.
nie wiem kiedy zdołam do Was dotrzeć... to jest jednak dość daleko ode mnie, a raczej rzadko robimy akcje w Twoim rejonie...
Nie chciałabym też, byś czekała na kalendarz - może wyślę Ci go pocztą lub spotkamy się jakoś bardziej w centrum miasta?

.przesłała 55zł z czego 5 zł na koszty wysyłki renatab pisze:Odbiorę jutro swój i P.Izy.Za mój kalendarz zostawię kaskę ,zostawię również umowy adopcyjne a także kaskę od merlok z bazarku na Uteruska.przesłała 55zł z czego 5 zł na koszty wysyłki

Staram się pisać poprawnie po polskuvega013 pisze:jopop pisze:vega013 pisze:Asiu, czy mogłabyś odwiedzić nasze kotki? Wprawdzie nie są to jokotki, ale też miłe.
nie wiem kiedy zdołam do Was dotrzeć... to jest jednak dość daleko ode mnie, a raczej rzadko robimy akcje w Twoim rejonie...
Nie chciałabym też, byś czekała na kalendarz - może wyślę Ci go pocztą lub spotkamy się jakoś bardziej w centrum miasta?
Pocztą to zbyt duże ryzyko - mogą pognieść, zniszczyć, a szkoda by było. W takim razie podjedziemy do Ciebie (o ile nie masz nic przeciwko temu). Kiedy będę wiedziała, że mój TŻ będzie miał czas, to zadzwonię, dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości