my mamy taki ruchomy czas pracy, możemy przyjść pomiędzy 7 a 9 rano i odpowiednio wyjść po 7 godzinach i 35 minutach czasem chciałabym na 7 rano przyjść bo bym później miała więcej czasu wolnego.
sunshine - dostaliście kontrakty z NFZ na jakie liczyliście?
Magda, poradnia dostała kontrakt na wszystkie rodzaje usług na jakie składała ofertę. Ale co do wysokości kontraktów to chyba nie do końca szefowe zadowolone.
czytałam w wątku Amelki że macie też oddział dzienny. Tzn. że dostaliście więcej, to super. U nas też dużo większe kontrakty, efektem czego są tłumy pacjentów z placówek, które nie wywalczyły kontraktów i full roboty. no ale trzeba się cieszyć, że firma się rozwija a my razem z nią
ale ja cierpię na taki niedoczas jak nigdy dotąd. A jeszcze zaczynam studia podyplomowe w lutym...chyba zwariuję hehehhe
Już do Ciebie doszła paczka? zamówiłam w ten sam dzień a jeszcze nie ma Musiałabyś kupić więcej tych zakrętów, wtedy byłaby większa konstrukcja. Mam nadzieję, że moim wariatom spodoba się tor z piłeczką też im kupiłam ten drucik od juany w gratisie dostałam małe pomponiki na gumce i mają radochę koty Wybrałam im też piłeczki z dzwoneczkiem, piórkiem, świecące w nocy. Zaszalałam jak widać