Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Śro sty 11, 2012 19:09 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Kochane singielki z wyboru, Dzyśka, selya - przytulam Was mocno, teraz bedzie troszku bolało, ale Wasze dobre decyzje, pamietajcie :ok: Wkrótce bdzie lepiej. Wiem, że to żadne wsparcie, ale gwarantuję, czas złagodzi ból. Która z nas przez to nie przechodziła ... :roll:
Dzyska, masz niezłe pomysły na odreagowanie, oczo-fioeltopwe bym zobaczyła a co :D

Alix, dzieki, że uaktualniasz. Zastanawiają mnie te brakujące, najwyraźniej jakies cztery dusze się nie przyznają do zagłosowania 8O :mrgreen:

Asiunia, na NIE wymawianie r ćwicz z nią terkotanie jezykiem. I nie martw się, to na pewno wszystko dobrze się skończy :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 11, 2012 19:14 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

To tak - jeżeli po zakończeniu ankiety dalej będzie rozbieżność w ilości głosów, poproszę Admina o sprawdzenie, kto głosował. Jeżeli jakaś gapowata Czarownica, to ok. Jeżeli ktoś nieupoważniony, to mam tylko jedno rozwiązanie - Czarownice głosujące prześlą mi na pw swoje typy a ja je zsumuję i ujawnię - wtedy wynik będzie in minus w stosunku do ankiety.
W międzyczasie może spokojnie toczyć się głosowanie nad kandydatem do pomocy, które podliczy AYO :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro sty 11, 2012 19:16 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama - ćwiczymy różne logopedyczne ćwiczonka. Mamy fajną książeczkę Czerniakowskiej "Rabarbar Barbary" i "Szczaw Szczepana" ale jak mówisz do dziecka "Laura zjedz kotleta" a ona odpowiada "no apteka jest przecież za sklepem" :wink: to wiesz jak idzie się dogadać :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sty 11, 2012 19:17 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Becia się nie odzywa bo w trasie jest, ale pewnie jutro przed 6.00 da znać czy głosował..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro sty 11, 2012 19:21 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

dolabra pisze:Becia się nie odzywa bo w trasie jest, ale pewnie jutro przed 6.00 da znać czy głosował..

Przed 6 rano ??

Asia_Siunia

Post » Śro sty 11, 2012 19:25 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Alix, świetne rozwiązanie. Nie byłam pewna czy logowane sa nicki głosujące skoro tak - dorwiemy sprawiedliwość :mrgreen: :ok:

Asiunia, moja mała bardzo szybko zaczeła mówić i to pełnymi zdaniami, ale dośc długo nie wymawiała r i to troche nas niepokoilo. Chodzilismy do logopedki jakiś czas. Mialam sceptyczne do tego podejscie, ale Zośka dużo ćwiczyla z nami, miala zadania domowe. Zadzialalo któregoś dnia po prostu i to chyba jednak po ćwiczeniach, pilnuj wiec a samo sie wyklaruje z ta wymową :wink:
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 11, 2012 19:26 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dlaczego becia jest w transie ? 8O
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 11, 2012 19:33 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Siostrunie, Figa w piątek jedzie do nowego domku :dance: Na tę okoliczność proponuję coś wychylić za jej zdrowie :piwa:
viewtopic.php?f=20&t=137835

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sty 11, 2012 19:35 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

dolabra pisze:
Dzyśka pisze:Nie wiem, jak selya, ale np. mnie takie myślenie nie pomaga. Lubię kogoś mieć, a jak nie mam to jestem pogubiona :(

Dzyśka,
no ja też kiedyś tak miałam, że nigdy nie byłam sama..
od kilku lat, jak to AYO ładnie powiedziała, oswoiłam bycie samą, bo jestem sama, ale nie jestem samotna..
i teraz radzę sobie nieźle..
decyduję teraz sama o wszystkim, kupiłam sama sobie samochód, mam taki kolor ścian jak chcę-bez dyskusji, kompromisów.. a te wieczory gdzie chce się do kogoś przytulić-koty włażą na kolana, pies domaga się spaceru.. jest co robić i kim się zajmować..

po rozstaniu z ex dość długo dochodziłam do siebie... i generalnie uważam, że powinno najpierw nauczyć się być samej z sobą, a dopiero potem być z kimś. Trzeba samą siebie zaakceptować, itd, itd.. poza tym lepiej być samej niż z niewłaściwym kimś, choć oczywiście jeszcze lepiej być z właściwym kimś ;)

i pisze to szczęśliwa rozwódka, która pojutrze świętuje kolejną rocznicę ze swoim obecnym jeszczeniemężem, w dodatku w 4* hotelu spa :mrgreen:

a tak poza tym, to
*) zagłosowałam (3x) - czy głosy w stanie po użyciu też się liczą? :lol: :twisted:

*) przed momentem wróciłam od dentysty - kanałówka part one... :roll:
znieczulenie jeszcze nie zeszło do końca, a już czuję, że coś tam było robione, i nie zapowiada się miła noc.... :crying:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro sty 11, 2012 19:40 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Charm, po uzyciu tez się liczy :twisted:
Jasdorku, nie mamy info ile kandydatek wskazałaś :!: Gratuluje domu do Figuni, wychylenie będzie :piwa:

Kolejna aktualizacja. Zagłosowały i się do tego przyznały :mrgreen: :

Mulesia [3]
dolabra [3]
józefina [3]
kotx2 [3]
Dzyśka [3]
kotka doroty [3]
jasdor [?]
Hikiko [?]
solandelica [3]
AniHili [3]
joarkadia [?]
becia_73 [?]
milu [3]
AYO [3]
psiama [3]
Mruśkowo [3]
agnieszka1565 [?]
babajaga [3]
selya [3]
halinka1403 [3]
charm [3]

RAZEM: 21. Głosów w ankiecie oddano 73, co oznacza, że oddały minimum 25 osób. Brakuje 4 !

Dziewczynki ze znakami zapytania proszę WPISZCIE NA WĄTKU na ile kandydatek zagłosowałyście (widzicie to na swoich ankietach - zaznaczone krzyzyki).
Ponadto SPRAWDZAĆ SIĘ KTÓRA ZAGŁOSOWAŁA A NIE MA JEJ NA LISCIE ! :twisted:
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 11, 2012 19:42 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

No ja żem 3 wskazała 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sty 11, 2012 19:49 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Kolejna aktualizacja. Zagłosowały i się do tego przyznały :mrgreen: :

Mulesia [3]
dolabra [3]
józefina [3]
kotx2 [3]
Dzyśka [3]
kotka doroty [3]
jasdor [3]
Hikiko [?]
solandelica [3]
AniHili [3]
joarkadia [?]
becia_73 [?]
milu [3]
AYO [3]
psiama [3]
Mruśkowo [3]
agnieszka1565 [?]
babajaga [3]
selya [3]
halinka1403 [3]
charm [3]

RAZEM: 21. Głosów w ankiecie oddano 73, co oznacza, że oddało je minimum 25 osób. Brakuje 4 utajonych ! Zatem ...
SPRAWDZAĆ SIĘ KTÓRA ZAGŁOSOWAŁA A NIE MA JEJ NA WW. LISCIE ! :twisted: .
Ponadto Dziewczynki ze znakami zapytania proszę WPISZCIE NA WĄTKU na ile kandydatek zagłosowałyście (widzicie to na swoich ankietach - zaznaczone krzyzyki).
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2012 20:01 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 11, 2012 19:52 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie... w sumie to na prawdę mi dobrze bez niego, czasem tylko taki smutek i tęsknota dopada, to pewnie ta pogoda...

Ja w 2 klasie podstawówki miałam usuwany migdałek na głupim jasiu, ale takich jazd nie miałam, bardziej byłam nie przytomna i nie za bardzo wiedziałam co się ze mną dzieje :(

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Śro sty 11, 2012 20:00 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

kotx2 pisze:to ważne :ok:
a najgorsza jest samotnośc we dwoje,w związku

Ano jest.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro sty 11, 2012 20:17 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

selya pisze:Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie... w sumie to na prawdę mi dobrze bez niego, czasem tylko taki smutek i tęsknota dopada, to pewnie ta pogoda...

Ja w 2 klasie podstawówki miałam usuwany migdałek na głupim jasiu, ale takich jazd nie miałam, bardziej byłam nie przytomna i nie za bardzo wiedziałam co się ze mną dzieje
:(

Ja tam co roku do 10 roku życia lądowałam na pogotowiu aby cośtam mi zeszyli i źle wspominam głupie jaśki. przeważnie mnie telepało okropnie tzn. czułam straszne zimno.

Mam teraz całkiem sporo różnych blizn i w zeszłym roku jak byłam u ortopedy( młody w miarę :wink: się okazało był ) (głupia blondynka poszłam w spódnicy i stringach) -on mi kolana miał tylko obejrzeć a wyszło, że musiałam na gacie na kozetce leżeć a on mi te nogi wykręcał, rozkraczał, zginał i co chwila gadał "o tu blizna, o tu też blizna, a tu kolejne szycie..miała pani jakiś wypadek?" na co ja przerywając trwożne myślenie aby mi brocha z gaci nie wypadła - "nie...tylko burzliwe dzieciństwo" :mrgreen:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]