Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie![]()
A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogojozefina1970 pisze:magdaradek pisze:u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie![]()
Kartek? Jakich kartek - ale wygodne jesteścieU nas trzeba do kościoła zap... ten, tego iść i posłuchać ogłoszeń
![]()
Mnie dziś w pracy oświeciła koleżanka, że u nas podobno w niedzielę będzie.
shira3 pisze:A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogojozefina1970 pisze:magdaradek pisze:u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie![]()
Kartek? Jakich kartek - ale wygodne jesteścieU nas trzeba do kościoła zap... ten, tego iść i posłuchać ogłoszeń
![]()
shira3 pisze:A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogo
shalom pisze:shira3 pisze:A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogojozefina1970 pisze:magdaradek pisze:u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie![]()
![]()
![]()
o kurde, niedługo na stronie będzie można sprawdzić kto i kiedy się spowiadał, czy otrzymał rozgrzeszenie, albo ile i kiedy wrzucił na tacę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 216 gości