Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 9:30 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Przepraszam - nie wytrzymałam :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 11, 2012 9:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Baby, ciiiiiicho moje kochane. Każda z Was ma prawo do własnych poglądów, abolutnie !
Najmysia bardzo ładnie zwróciła honor i przeprosiła i to trzeba uznać.
Nie kłóćmy się proszę :roll:

Szkoda energii marnować ... Może zapraszam na kilka zaprzyjaźnionych wątków z bidami kocimi, gdzie trzeba pomóc ... :roll: Teraz na gorącej tapecie mamy w Chorzowie Panią, nota bene z tego co dziewczyny piszą bardzo OK-Panią, która prowadząc normalny dom uzyskała stan 78 koteczków, bo w okolicy nikt chyba więcej nie martwił się tymi bidami :roll: Wąt np. u mnie w banerach :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 11, 2012 9:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

A ja dzis po drodze do pracy widziałam z autobusu czarnego kocura, który nad stwem upolował sobie śniadanko :mrgreen:
Często go tam widuję i nawet mam podejrzenia, że to raczej kotka, bo widziałam maluchy całkiem jak Behemot 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sty 11, 2012 10:09 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

To taka kicia wolnożyjąca pewnie skoro maluchy widujesz :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 11, 2012 10:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Tam są w pobliżu dwa duże ogrodnictwa pomiedzy bardzo ruchliwa 4 pasmówką i lasem :roll:
Troche domów jednorodzinnych w okolicy, może ktos przygarnął te maluchy zanim poginęły :roll:
Powyżej jest osiedle typu blokowisko ale tam już działa wyspecjalizowana grupa karmicielek i wszystkie koty, które tam czasem widuję są grubiutkie i mają budki z UM 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sty 11, 2012 12:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Obrazek

Pozytywko, dzięki :wink:

AYO pisze:Przepraszam - nie wytrzymałam :?
ja się bynajmniej nie gniewam, bo nie mam o co, ja zaczełam. Czasem zanim pomyślę to powiem (czy też napiszę). A że byłam mocno podminowana czym innym, oberwało się temu, kto się nawinął :oops:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro sty 11, 2012 18:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie :roll:
i zawsze jak przychodzi, to jesteśmy nie przygotowani :oops: no i sobie idzie :mrgreen:

mój TŻ zawsze mówi, że nam ksiądz po kolędzie nie potrzebny, bo nam wilgoć wodą święconą w mieszkaniu zaprószy :ryk:

pozdrawiam, nie żyję, nie mam czasu, masakra.

pozytywko buziaczki :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sty 11, 2012 19:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

magdaradek pisze:u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie :roll:

Kartek? Jakich kartek - ale wygodne jesteście :lol: U nas trzeba do kościoła zap... ten, tego iść i posłuchać ogłoszeń 8)
Mnie dziś w pracy oświeciła koleżanka, że u nas podobno w niedzielę będzie.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 11, 2012 20:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

My księdza nie przyjmujemy już od dawna... od śmierci mojego taty właściwie...
Nie miałam wtedy szczęścia i trafiałam na bardzo "małych" ludzi w sutannie...
Choć znałam dwóch księży, którzy byli cudownymi ludźmi. Naprawdę. I kolędy z nimi były naprawdę czymś wyjątkowo miłym i pozytywnym :wink:
Niestety - w moim odczuciu - coraz mniej jest takich księży, a coraz więcej takich, którzy doskonale wpisują się w schemat wszechobecnej dziś ... bylejakości
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro sty 11, 2012 22:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

jozefina1970 pisze:
magdaradek pisze:u mnie to nawet kartek nie wieszają, kiedy ksiądz będzie :roll:

Kartek? Jakich kartek - ale wygodne jesteście :lol: U nas trzeba do kościoła zap... ten, tego iść i posłuchać ogłoszeń 8)
A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogo :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 11, 2012 22:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

shira3 pisze:
jozefina1970 pisze:

A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogo :mrgreen:

8O :ryk: o kurde, niedługo na stronie będzie można sprawdzić kto i kiedy się spowiadał, czy otrzymał rozgrzeszenie, albo ile i kiedy wrzucił na tacę :twisted: :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw sty 12, 2012 2:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

shira3 pisze:A u nas mają stronę internetową to sobie można sprawdzić kiedy i u kogo :mrgreen:
8O 8O 8O

najmysia

Post » Czw sty 12, 2012 8:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Obrazek

najmysia

Post » Czw sty 12, 2012 12:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

shalom pisze:
shira3 pisze:
jozefina1970 pisze:

8O :ryk: o kurde, niedługo na stronie będzie można sprawdzić kto i kiedy się spowiadał, czy otrzymał rozgrzeszenie, albo ile i kiedy wrzucił na tacę :twisted: :ryk:

Nawet nie wiesz, jak blisko trafiłaś :lol:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10949691,Ksiadz_ujawnia_dochody_z_koledy___na_FB___Mam_na_nim.html?lokale=krakow

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw sty 12, 2012 17:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. VI

Postanowiliśmy z jeżozwierzem ruszyć samotrzeć w rejs dookoła świata (on, ja i nasza stara łajba)
Ponieważ ręce będą nam potrzebne do trzymania się want i wypompowywania wody z zęzy, przez pewien czas nie będziemy pisać
Odezwiemy się kiedy już miniemy Horn
Ahoj

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

[poprzednia][następna]