Warszawa - mój kolega adoptuje kociaka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 0:52 Re: Warszawa - mój kolega adoptuje kociaka

a ona już zaklepana :twisted: :twisted:
trzeba było się szybciej decydować :twisted: :twisted:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro sty 11, 2012 5:59 Re: Warszawa - mój kolega adoptuje kociaka

delfinka pisze:
Alienor pisze:Polecam Koibito lub Franię z mojego wątku (link w podpisie) lub Madhuri, która wylądowała w Kociej Chatce, bo nie mogła się zgodzić z rezydentką. Ona jest spokojna, cicha i potrzebuje człowieka - raczej bez innych kotów:
http://img196.imageshack.us/img196/3905/dscf0008xo.jpg
a1propos podpisu, spojrzałam na ostatni banerek i przypomniałam sobie ten link

http://www.lepszypoznan.pl/2012/01/05/p ... -dnem.html

Może warto sprawdzać?

W podpisie mam link do akcji klikania psów na czeskim odpowiedniku tablicy - u nas psy były nakarmione, tam też wierzę że będą. Plus jeśli zajrzysz w komentarze na lepszympoznaniu, sprawdzili - akcja pustamiska.pl jest robiona we współpracy z krakowskim Tozem, na koci-łapci był o tym temat i linki do wyliczeń :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 11, 2012 10:10 Re: Warszawa - mój kolega adoptuje kociaka

To ja jeszcze raz zareklamuje Koko - w nieco lepszej formie :)
Szkoda, że nie ma zdjęcia w parze z dorosłym kotem, bo tutaj wygląda na dużego kocura, a to w rzeczywistości maleństwo :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sty 11, 2012 16:12 Re: Warszawa - mój kolega adoptuje kociaka

Mrusia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Urodzona około 1 października. Odrobaczona dwa razy i raz zaszczepiona. Zdrowa i oswojona. Trafiła do mnie dzisiaj, dlatego siedzi w klatce.
Mrusia przebywa w Pruszkowie :).

monikah

Od: Pt kwi 10, 2009 17:54

Post » Czw sty 12, 2012 21:15 Re: Warszawa - mój kolega adoptuje kociaka

Dzięki dziewczyny za wszystkie fotki i odwołania do wątków! Zrobiłam koledze zestawienie i podesłałam do wyboru, z Waszymi opisami. Mam nadzieję że zakocha się w którymś kociaku.

Co do transportowania... Może macie rację, w sumie kilka godzin to faktycznie nic w porównaniu z całym wspólnym życiem. Ja pochodzę do życia dość praktycznie, stąd moje opinie... Ale faktycznie przytulając moją Penelopkę tak sobie myślę właśnie, że przecież nie mogłabym jej nie mieć, że dzisiaj pojechałabym po nią na koniec świata... A że akurat te 3 lata temu była u Delfinki, dwie ulice dalej? Nie myślę że to zbieg okoliczności, też wierzę że jakaś siła wyższa za tym stała. My po prostu musiałyśmy na siebie trafić. Żeby nie było Entera też kocham bardzo ;)

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

[poprzednia]