Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 19:09 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

seidhee pisze:
felin pisze:
seidhee pisze:Jestem zmartwiona informacją o Bozicie :cry:
Będę musiała wybrać jakieś inne puszki w takim razie... Żegnajcie, pieniądze...

To dość stara informacja, szczerze mówiąc - tak gdzieś sprzed roku. Moi i tak nigdy nie chcieli tego jeść i wcale się nie dziwię, bo śmierdzi :evil:

Moje to uwielbiają ;)

Moje uwielbiały ,bo od jakiegoś czasu nie podaję,a po przeczytaniu na pewno nie podam w przyszłosci ,a co z ANIMONDĄ :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt sty 06, 2012 19:24 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

tez jestem ciekawa jak Animoda. Nie jest droga :) Moje pól roczne panny uwielbiaja Carny Kitten i dostaja tez Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten.

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Pt sty 06, 2012 20:20 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

Też jestem zmartwiona. Moje koty co prawda nie szaleją za nią, ale zjadają cała porcję (kartoniki), podczas gdy puszek nawet nie chcą liznąć. Wypróbowałam kilka w tym Animode i zawsze kończyło się tak samo czyli pełną miską z nietkniętym jedzeniem i dwoma głodnymi kotami dopominającymi się czegoś innego.
Właśnie kończy im się jedzenie i znowu mam problem, bo nie wiem co im kupić żeby jadły (a co by nie było Whiskasem itp), a jednocześnie żebym nie zbankrutowała :?
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Terry Pratchett "Czarodzicielstwo"

Asseila

Od: Wto maja 24, 2011 13:51

Post » Pt sty 06, 2012 20:22 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

Asseila pisze:

Też jestem zmartwiona. Moje koty co prawda nie szaleją za nią, ale zjadają cała porcję (kartoniki), podczas gdy puszek nawet nie chcą liznąć. Wypróbowałam kilka w tym Animode i zawsze kończyło się tak samo czyli pełną miską z nietkniętym jedzeniem i dwoma głodnymi kotami dopominającymi się czegoś innego.
Właśnie kończy im się jedzenie i znowu mam problem, bo nie wiem co im kupić żeby jadły (a co by nie było Whiskasem itp), a jednocześnie żebym nie zbankrutowała :?

to może barfujcie :wink:

kotx2

Post » Pt sty 06, 2012 20:46 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

Problem polega na tym, że mięsko od czasu do czasu jest całkiem dobre, ale już codziennie to nie ;) To oczywiście punkt widzenia moich kotów, nie mój.
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Terry Pratchett "Czarodzicielstwo"

Asseila

Od: Wto maja 24, 2011 13:51

Post » Pt sty 06, 2012 21:44 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

mojemu niejadkowi zasmakowaly rc saszetki. moze i nie sa z ekstra super polki, ale i nie sa najgorsze. i w planeciepupila kupuje je za polowe cceny niz w sklepie. suche ktore roznych firm przerabialam tez tylko rc wchodzi. wiec nasz ksieciunio dostaje rc plus miecho plus woda, ale on akurat duzo pije wody.
i moze miec wypelniacz zbozow, ale kot jak poluje w naturze na myszy to niby co ta mysz ma w trzewiach? zboze.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt sty 06, 2012 22:03 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

alma_uk pisze:
i moze miec wypelniacz zbozow, ale kot jak poluje w naturze na myszy to niby co ta mysz ma w trzewiach? zboze.

30-60% masy? Nie sądzę ;)

Edit: Szalony Kocie :ok:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Sob sty 07, 2012 11:57 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

ale moja bestia nie chce nic innego. to na sile nie bede mu zmieniac bo mnie zagryzie bestyja w nocy z glodu :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto sty 10, 2012 22:45 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

8) co tu tak cicho :?:

kotx2

Post » Wto sty 10, 2012 22:53 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

Chyba fotek się nie doczekamy :roll:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sty 12, 2012 11:51 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

sorki, sorki, ale musiałem zająć się innymi tematami.

Specjalnie dla vailet podsyłam kilka zdjęć mojego sierścia w tej galerii http://www.aukcjoner.pl/gallery/008175948-1.html. Dozwolne są wszystkie ochy i achy zachwytu ;-)))

Mam pytanko odnośnie karmy. Taka puszka 200g to jest porcja dla kotka (3 miesiące) a cały dzień, gdzie kot ma oprócz tego pod dostatkiem RC babycat?

kordian

Od: Pt gru 30, 2011 21:45

Post » Czw sty 12, 2012 13:45 Re: Początkujący właściciel syberiana - pytań bez liku ;)

Szalony Kot pisze:Ja z 200g (po dodaniu wody, drożdży, tauryny trochę) robię nawet porcję na 2 dni, ale syberyjczyk to pewnie wciąga więcej :mrgreen:

Nie mów o moim "syberyjczyk" bo to się może źle skończyć dla Ciebie i Twojej rodziny ;-) :mrgreen:

A możesz podać mi przepis na taką puszkę? Robisz takie miksy dla dorosłego czy kociaka?

PS Tutaj jest taniej :) http://www.krakvet.pl/animonda-carny-kitten-smak-cielecina-kurczak-200g-p-10987.html

kordian

Od: Pt gru 30, 2011 21:45

[poprzednia][następna]