Amelka i Duduś, urodziły się w sierpniu 2011 Do mnie trafiłu na początku listopada, z innego fantastycznego dt. Od tego czasu szukam im domu. W tym wątku będą ich zdjęcia oraz opis ich zachowań Może się ktoś zakocha i da im wspolny dom. Bo koty sąze sobą bardzo zżyte
Proludzkie , mruczą na sam widok człowieka.Ciągle w poblizu Spią na mnie, rano Amelka obgryza mi palce a Duduś się wtula i pryztula Kiedy wychodzę do pracy Duduś pokazuje brzuszek do głaskania na pożegnanie.
Razem się bawią, spią, myją i jedzą.
Duduś dodatkowo potrafi aportowac myszkę-zabawkę.
Duduś już jest wykastrowany
Ostatnio edytowano Pt lut 17, 2012 21:44 przez BarbAnn, łącznie edytowano 2 razy
Każdego dnia zanim wyjdę do pracy, muszę porzucać myszką Dudusiowi. On tę myszkę aportuje Spróbuję to nagrac ale będzie cięzko. Amelce też trzeba rzucac myszkę, żeby nie było że tylko Duduś i Duduś
Hava wykazuje zachowania agresywne w stosunku do maluchów, więc Srebek stara się być zawsze między maluchami, a Havą Przy czym wczoraj się Havka bawiła z Dudusiem w bijatykę na łapki, bez agresji.Ale trzeba być czujnym
swojądrogąone reagująna słowo-dzieciaki Jak zawołam-gdzie są dzieciaki-to zaraz się zjawiają U mnie jak w rodzinie wielodzietnej-starsi się muszą zajmować młodszymi Nie pozabijają się
Kociaki są wychowywane przez wujka Srebka który nauczył je ze w nocy się śpi
spią do dzwięku budzika
Nie biegają, nie zaczepiają, dają się wyspać Za to po budziku nie ma że boli Trzeba Dudusia wymiziac a Amelce dac palce do wyciumkania i pogryzienia Amelka lubi się przytulac w nocy albo spać na ramieniu Więc koty będą idealne dla kogos, kto lubi spac z kotami
Wujciu Srebciu z dzieciakami
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2012 14:38 przez BarbAnn, łącznie edytowano 1 raz