Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 10, 2012 20:36 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:
Lilianna J-wie pisze:Ja też jestem przeziębiona :evil:
I ganiałam za karmą dla Rysia chyba po wszystkich lecznicach w Pile

ja jutro tez musze leciec do kociarni... wiec pewnie bedzie jeszcze gorzej ech.... ale co zrobic jak sama widzisz jest potrzeba, to trzeba cos zrobic i juz... ale dzis przynajmniej strzelilam sobie poltora godzinna smaczną drzemkę.... i zbudzilam sie w wysmienitym nastroju, bo leżąc na boku poczulam jak Kaja na mnie wchodzi cichutko mrucząc... stanęła na biodrze i zaczełą przednimi łapeczkami mnie masować i ugniatać.... :roll: :roll: :roll: uwielbiam to... masowala tak chyba z 5 min a ja grzecznie lezałam, zeby nie przestawala :wink:

Taka mała a ugniata... Mój nawet na kolana nie wchodzi :placz: . Zdarzyło mu się może 5 razy odkąd go mam... :|

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto sty 10, 2012 20:39 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

juana pisze:
ninakiler pisze:
Lilianna J-wie pisze:Ja też jestem przeziębiona :evil:
I ganiałam za karmą dla Rysia chyba po wszystkich lecznicach w Pile

ja jutro tez musze leciec do kociarni... wiec pewnie bedzie jeszcze gorzej ech.... ale co zrobic jak sama widzisz jest potrzeba, to trzeba cos zrobic i juz... ale dzis przynajmniej strzelilam sobie poltora godzinna smaczną drzemkę.... i zbudzilam sie w wysmienitym nastroju, bo leżąc na boku poczulam jak Kaja na mnie wchodzi cichutko mrucząc... stanęła na biodrze i zaczełą przednimi łapeczkami mnie masować i ugniatać.... :roll: :roll: :roll: uwielbiam to... masowala tak chyba z 5 min a ja grzecznie lezałam, zeby nie przestawala :wink:

Taka mała a ugniata... Mój nawet na kolana nie wchodzi :placz: . Zdarzyło mu się może 5 razy odkąd go mam... :|

Moja Lilka tez taka niekolankowa.... ani bron boze na raczki... jak byla sama jeszcze to przylazila na kolanca raz na dwa dni... a teraz Kaja czesniej siedzi u mnie bo przynajmniej 2-3 razy dziennie. Więc Lilka coraz mniej... ale coz kociaste mają swoje charakterki... coz poradzic... :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 20:43 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

To moja Lala jest taka sama.. Na palcach zliczę ile razy po mnie łaziła bądź spała na mnie w nocy
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto sty 10, 2012 20:51 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Lilianna J-wie pisze:To moja Lala jest taka sama.. Na palcach zliczę ile razy po mnie łaziła bądź spała na mnie w nocy

Co do spania... to Lilka spi osobno... tzn sama idzie na fotel do drugiego pokoju... a kiedys spala z nami... ale tez nie dlugo... moze ze 4 miesiace... jak wydoroslala to woli sama. A kaja wiecznie na mnie... bądz na drapaku i zawsze oczywiscie budzi mnie masażem i koziolkami na twarzy... dając buziaki i mrucząc... i mam nadzieje ze to jej zostanie... uwielbiam takie wlasnie poranki... :1luvu: :1luvu:

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 21:01 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:
Lilianna J-wie pisze:To moja Lala jest taka sama.. Na palcach zliczę ile razy po mnie łaziła bądź spała na mnie w nocy

Co do spania... to Lilka spi osobno... tzn sama idzie na fotel do drugiego pokoju... a kiedys spala z nami... ale tez nie dlugo... moze ze 4 miesiace... jak wydoroslala to woli sama. A kaja wiecznie na mnie... bądz na drapaku i zawsze oczywiscie budzi mnie masażem i koziolkami na twarzy... dając buziaki i mrucząc... i mam nadzieje ze to jej zostanie... uwielbiam takie wlasnie poranki... :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu:
A Kretki są indywidualistki straszne. W nogach śpI i\Irisia Zmarzluszek i czasem Safcia. Ta to pół łóżka zajmuje. :roll: :mrgreen:
Lafinka na fotelu, a jak ją weźmie, pcha się pod kołdrę, intensywnie barankując.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 10, 2012 21:07 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

kalair pisze:
ninakiler pisze:

:1luvu: :1luvu:
A Kretki są indywidualistki straszne. W nogach śpI i\Irisia Zmarzluszek i czasem Safcia. Ta to pół łóżka zajmuje. :roll: :mrgreen:
Lafinka na fotelu, a jak ją weźmie, pcha się pod kołdrę, intensywnie barankując.

no i jak tu ich nie kochac :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 21:19 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 10, 2012 21:21 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Myszolandia pisze:Obrazek

czesc Mysiu :D

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 21:21 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

mmmrrraaauuuu My jak zwykle w locie ,mmmrrraaauuuu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 10, 2012 21:36 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Myszolandia pisze:mmmrrraaauuuu My jak zwykle w locie ,mmmrrraaauuuu

nie szkodzi nie szkodzi...:D nastepnym razem zatrzymamy cie siłą... :D

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 22:07 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

My sie na dziś żegnamy bo Pańca idzie spać (podobno źle sie czuje czy jakos tak)... my mamy inne plany ale ciiiiiii :twisted: pozdrowienia cioteczki :1luvu:
K&L

Obrazek Obrazek

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 22:18 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Dobrej nocki śliczne! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 10, 2012 23:02 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:
felin pisze:
ninakiler pisze:Witamy serdecznie....
No niestety wet nasz wet nie daje na raty :roll: pomimo ze tylko do niego chodzimy i nie tylko z kotkami, ale rowniez z innymi ziwerzatkami ktore byly wsrod nas... ale dowiedzialam sie z innego osrodka weterynaryjnego ze za 130 juz mozemy kotke wysterylizowac... zawsze to mnie niz ponad 200...:D

:ryk: Sorry, ale... "Z powodu remontu bufetowa daje od tylu" :lol:

nooo... prosze a glodnemu chleb na myśli.... :ryk: :ryk: :ryk:

Zwlaszcza jak ktoś się sam podloży :D :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro sty 11, 2012 8:47 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Dzień dobry słodkie koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: z Dużą na czele :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 11, 2012 9:31 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Obrazek

A ja sądziłam, że tylko moje przejawiają zainteresowanie sprzętem AGD :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

[poprzednia][następna]