Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Witajcie Edytko,ninakiler i Lilianna![]()
![]()
Porobiłam rano fotki Bejbi,ale wrzucę wieczorem bo dziś znowu do lekarzanie wiem po co karze mi przychodzić.Chciałam tydzień temu badania alat,aspat i amylazę.Przez pomyłkę kartotekę zabrałam do domu
muszę oddać.
Lilianna J-wie pisze:A vailet gdzie nam zaginęła?
vailet pisze:Lilianna J-wie pisze:A vailet gdzie nam zaginęła?
Witam wszystkie ciociei Shishka dołączyła
cieszę się
Nie dam rady wszystkim Wam odpisać,ale czytałam i widzę kto był jak mnie nie było
Zaraz będą foty z ranka.
Jutro znów masakra o 7 ranou dentysty z zębem mądrości.Nie wiadomo czy babka się podejmie wyrwać.Drugą fotę zęba musiałam dziś robić.Po dentyście pobieranie krwi na czczo bo cholesterol i glukozę dodatkowo mi lekarz wpisał,oprócz tych co chciałam.Oburzony że kartotekę niechcący miałam w domu
ninakiler pisze:vailet pisze:Lilianna J-wie pisze:A vailet gdzie nam zaginęła?
Witam wszystkie ciociei Shishka dołączyła
cieszę się
Nie dam rady wszystkim Wam odpisać,ale czytałam i widzę kto był jak mnie nie było
Zaraz będą foty z ranka.
Jutro znów masakra o 7 ranou dentysty z zębem mądrości.Nie wiadomo czy babka się podejmie wyrwać.Drugą fotę zęba musiałam dziś robić.Po dentyście pobieranie krwi na czczo bo cholesterol i glukozę dodatkowo mi lekarz wpisał,oprócz tych co chciałam.Oburzony że kartotekę niechcący miałam w domu
ech zeby mądrości... brrrr... ja mialam dwa usuwane... i jeden chirurgicznie bo nikt niechcial sie podjąć... strasznie to wspominam ale straszyc nie bedziemypowiem tylko ze po usunieciu przez pare dni wyglądałam jak chomik
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 23 gości