Moderator: Estraven
alab108 pisze:Nic takiego specjalnego nie wymyślę. Lubię robić bazarki. No więc bazarek wymyślę
lidka02 pisze: I miałam Franie oczka ok , nosek ok, gardło ok wszystko ok ale lekarz osłuchał ją wziłał inne słuchawki i coś tam że nie tak czuje zrobiliśmy prześwietlenie i Frania ma zwężony przełyk nietypowy od urodzenia wet się pytał czy jedostała jakiś zastrzyk i jak bedzie miała steryklke wet ją obejrzy i jej serducho nie podoba mu się to .Na przeswietleniu widać straszne zwężenie :(

, Niunia głaski dla niej ..Moge ci przesłać od weta że miała robiony test i wyszedł fiv, 8 lub 10 styczeń trzecie szczepienie na grzybka szczepionka to Biocan M , ja nie mam książeczki bo mam wszystkie koty w zeszycie wstawiłam na forum zdjęcie z kotami które szczepie na grzybka , niunia jest tam też .Szczepiona na kk była gdzieś w czerwcu książeczki nie mam , nie zawsze brałam bo nie wiedziałam że cos takiego sie przydarzy .Sama leczyłam , szczepiłam i karmiłam po panlekopeni nie myślałam że nas spotka cos takiego a jednak ....Więc jak chcesz to ostatnie od weta że chora na fiv to daj adres wyśle ci .Pozdrawiam ładna ona jest nie a jaką ma milutką sierść

, a potem odwrotnie .O Filuś to on mało spi dostał tyle energii teraz że nie raz myśle z czego on się tak cieszy , w malym ciałku wielki duch
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google Adsense [Bot], LikeWhisper i 74 gości