SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 18:16 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

U nas też. No to :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 10, 2012 18:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bingo ! Ide zrobić grzańca - jedno piwko mi się od Świąt ostało :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sty 10, 2012 19:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

helo :)
popracowalam :)

u nas tez zimno... do tego mokro, brrrr
a rano byl snieg i samocho musialam odsniezac 8O
w sumie styczen ;)

bylam z laskami na kontroli u lekarza... starsza ok, moglaby juz isc do szkoly ale ze wzgledu na pogode lepiej ja przetrzymac w domu... mlodsza jeszcze do konca tyg leki i od poniedzialku obie do przedszkola i szkoly :)
a ja mam jeszcze urlop z zeszlego roku to wykorzystam czesciowo :)

grzaniec :1luvu:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto sty 10, 2012 19:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Też sobie piję, a co! :piwa:
Tylko teraz czystego, bo na początku jak walnęłam imbiru i cynamonu, mało mnie oczy sztorcem nie stanęli :roll: :spin2:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 10, 2012 19:13 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

widziałam już gotowe grzańce z piwa,ale jeszcze nie piłam ;-)
wino grzane i owszem - ja mam gotową przyprawę do grzańca -szast prast i gotowe
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Wto sty 10, 2012 19:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Erin imbir jest ok na drogi oddechowe.. tyle że nie powinno się go na noc pić bo można się zakaszlec ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto sty 10, 2012 19:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Tak się czuję fatalnie, że nawet nie dzwonię, chciałam tylko zasygalizować, że klatka jest do dobioru, w poniedziałek mój mąż podjedzie, kasa mile widziana. I pomysł u kogo ją przechowywać.

To taki mały OT ;) odnośnie pomysłu Małgosi 8)
najszczesliwsza

Post » Wto sty 10, 2012 19:24 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

najszczesliwsza pisze:Tak się czuję fatalnie, że nawet nie dzwonię, chciałam tylko zasygalizować, że klatka jest do dobioru, w poniedziałek mój mąż podjedzie, kasa mile widziana. I pomysł u kogo ją przechowywać.

To taki mały OT ;) odnośnie pomysłu Małgosi 8)

Agata, to ile jest tego składkowego? Bo w końcu zapomniałam....

Witam dziewczyny :D .
Zeszło mi od cholery czasu...a potem padłam jak nieżywa.
Zmogło mnie spanie straszliwe no i tyle :( .
Byle jeszcze dziś odbębnić, i będzie dobrze. :ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sty 10, 2012 19:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ja znowu za Murzynami.. kogo będziecie w klatce trzymały?
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Wto sty 10, 2012 19:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

mamaGiny pisze:ja znowu za Murzynami.. kogo będziecie w klatce trzymały?

Cześć, Małgoś :D .
Ano jakieś tymczasy będzie trzymać Agata...pomysł ma na adaptację strychu.
I tak się częstochowianki spięły i zrzuciły na klatkę....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sty 10, 2012 19:30 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

znajdą sobie kogoś..... :ryk:
chyba zacznę ostrożniej jeździć coby w klatke nie wpaść :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto sty 10, 2012 19:32 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:

znajdą sobie kogoś..... :ryk:
chyba zacznę ostrożniej jeździć coby w klatke nie wpaść :ryk:

Asiu, nie ma obawy :D . Chyba samochód by się nie zmieścił :mrgreen: .

vip

Post » Wto sty 10, 2012 19:33 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ło maryjko, u nas też strych zarąbisty niestety ciemny..i do podziału z sąsiadami..
ciekawam pierwszego tymczasa
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Wto sty 10, 2012 19:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

a tak BTW -hmm bo po strojach Agaty jakoś ta klatka mi dziwnie zabrzmiała.. :ryk:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Wto sty 10, 2012 19:35 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Zmobilizuję się jutro do pójścia po klucz, dorobię... bo tak czy siak potrzebuję mieć tam dostęp. Przyda się druga para rąk, bo tam mam jakieś stare książki po babci, no i chyba jakieś moje śmieci leżą, a ja się... boję tam iść sama :oops: bo jak byłam ostatnio to w październiku 2010 po choinkę uzbrojona tylko w latarkę, bo nie był w bloku prądu i... się tak bałam, tam ktoś był, patrzył na mnie, wiem to... :ryk:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]