Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aurorka pisze:Witam się. Śliczne koteczki. Lilka za młodu bardzo przypominała mi moją buraskę, która teraz ma prawie 5 miesiący. Śliczności
Ja też mam dwójeczkę- 7-miesięcznego kocurka i własnie małą buraskę. Widziałam, że poruszany był temat sterylek- a nie masz jakiegoś wetrynarza, który cię w miarę zna i rozłożyłby ci płatność na raty? To zawsze mniejsze obciążnie dla budżetu. Ja chyba moje towarzystwo w przyszłym tygodniu będę kastrować bo chyba zbiera im się na seks
a z parką to nie ma żartów. My mamy o tyle dobrze, że płacimy tylko za kocurka a młodą mamy za darmo bo ona jest wzięta z lecznicy (wcześniej schroniskowa chyba) i dzięki temu mamy te kuponiki na kastracje.
Upps ale się rozpisałam. Wymiziaj ode mnie śliczne pannice
ninakiler pisze:Witamy serdecznie....
No niestety wet nasz wet nie daje na ratypomimo ze tylko do niego chodzimy i nie tylko z kotkami, ale rowniez z innymi ziwerzatkami ktore byly wsrod nas... ale dowiedzialam sie z innego osrodka weterynaryjnego ze za 130 juz mozemy kotke wysterylizowac... zawsze to mnie niz ponad 200...
felin pisze:ninakiler pisze:Witamy serdecznie....
No niestety wet nasz wet nie daje na ratypomimo ze tylko do niego chodzimy i nie tylko z kotkami, ale rowniez z innymi ziwerzatkami ktore byly wsrod nas... ale dowiedzialam sie z innego osrodka weterynaryjnego ze za 130 juz mozemy kotke wysterylizowac... zawsze to mnie niz ponad 200...
Sorry, ale... "Z powodu remontu bufetowa daje od tylu"
Lilianna J-wie pisze:Ja też jestem przeziębiona![]()
I ganiałam za karmą dla Rysia chyba po wszystkich lecznicach w Pile
Lilianna J-wie pisze:Ja też to lubię, pod warunkiem, że nie mają za długich pazurów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Paula05 i 8 gości