Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:6,75 po mojej skacze i jest git.
Morf
gossam pisze:ja mam dziesięć kilo kociny, ale na szczęście większa połowa stateczna jest, nie skacze tylko na mnie leży... za to Szare Zuo w Paski skacze...
PearlRain pisze:nie lubie jak mnie opcy chcom głaskaćniech podziwajom ale głaskać może tylko Duża i Starsa Duza, caszem Dziadek może, przychodzom opcy do domu i zaras jaki ślicny kiciuś i z łapami do mnie, a ja nie lubiem normarnie, spokoju ni ma pszes tych ludziów, dzisiaj jedna mnie siłom złapała i głaskała, ale żem jej uciek o
![]()
TTI wpadaj do nas pogadać![]()
Borys
Asia_Siunia pisze:PearlRain pisze:nie lubie jak mnie opcy chcom głaskaćniech podziwajom ale głaskać może tylko Duża i Starsa Duza, caszem Dziadek może, przychodzom opcy do domu i zaras jaki ślicny kiciuś i z łapami do mnie, a ja nie lubiem normarnie, spokoju ni ma pszes tych ludziów, dzisiaj jedna mnie siłom złapała i głaskała, ale żem jej uciek o
![]()
TTI wpadaj do nas pogadać![]()
Borys
Mogłeś jej się zesrać za karę do butuf.. oOpcych ludziów ja też nie lubiem - jak przychodzą to siem chowam,że nawet nie fiedzom że tu mieszkam
PearlRain pisze:a taka Asia co mów do Duzej ciocia to powjedziała, że ja tlusty jestemi mowi do mnie Glut
zebym pazury mjał nieopciente to bym jej pokazał Gluta
![]()
Borys
PearlRain pisze:byłem dzisiaj na balkoniesrokem zem złapał co se pszyleciała na balkon
zdolniacha jestem
sroka mi zwiała bo Duza hałasu narobiła jak ją w łapach mjałem
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości